În prima fază vi se solicită actele financiare pe baza cărora veţi primi o aprobare financiară ce vă va confirma şi suma maximă pe care o puteţi împrumuta în funcţie de veniturile obţinute.

În cazul în care nu aţi identificat încă un imobil, băncile vă oferă o perioadă de valabilitate a acestei aprobări financiare (30-90 zile) în care puteţi găsi locuinţa dorită. Odată cu găsirea acesteia, va trebui să depuneţi la bancă documentaţia juridică a imobilului pe bază căreia veţi obţine şi o aprobare juridică.

După obţinerea celor două aprobări, se semnează contractul de vânzare-cumpărare şi contractul de credit , banii urmând a fi viraţi direct în contul vânzătorului.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.vreaucredit.ro

29 de răspunsuri la

“Care este procedura de obţinere a unui credit ipotecar?”

 • SUNTEM PRIVATE CREDIT COMPANY împrumut, vom da OUT CREDIT accesibile pentru toti cei interesati minte, care sunt dispuşi să plătească înapoi LA TIMP. WE da TIP legit şi diferite de împrumuturi, de exemplu, credite personale [SIGUR şi negarantate] împrumuturi de afaceri [SIGUR şi negarantate] împrumuturile de consolidare ETCFOR MAI MULTE DATE DE CONTACT PLS prin e-mail: Chris_Wayneloaninvestment@live.com.

 • Aplicaţi pentru împrumut la locaţia dvs.

  Oferim împrumut privat, cu dobândă scăzută, oferta maximă este de împrumut
  $ 50,000,000.00 USD în timp ce oferta de împrumut minim este de $ 7,000.00 USD. Dacă sunteţi
  interesat? Contactati-ne azi suntem peste tot, suntem în locaţia dumneavoastră.
  adresa de e-mail: jason@lendersglobe.com
  Ceea ce priveşte
  Jason Dl Baird.

 • FINANŢARE NOTIFICARE …………. Sunt Grant domnul primar. Sunt un creditor de împrumut, precum şi un înger investitor, am oferi fonduri pe baza cererilor şi i folos rata dobânzii cel mai bun posibil, astfel încât să poată face ambele părţi zâmbet. Am permite clientilor mei, pentru a decide durata rambursare a creditului. Deci, eu am uşa mea pentru finanţarea deschisă tuturor, care este în nevoie, Dacă aţi fost coborât fi mai multe instituţii financiare, acesta este un moment de mare pentru tine pentru a face lucrurile. Dacă aveţi nevoie de un stres de finanţare gratuit, a avut amabilitatea sa ma intorc la mine cu un e-mail de cereri de finanţare şi vei primi finanţate în termen de 3 zile lucrătoare. Trimite toate mail-urile de aplicare la: to.grantfinancing@gmail.com.

 • Alo

  Suntem o creditori înregistrate şi certificate, ne împrumut în bani atât pentru afaceri cât şi personal purpose.we da credite pe o formă clară şi uşor de înţeles şi conditions.We da împrumuturi la o rată a dobânzii mică de 3%. Solicitanţii trebuie să reţineţi că această ofertă este pentru minte individuale grave, firme şi companies.Do nu lasa aceasta oportunitate treci tu by.Get dvs. de împrumut pentru a rezolva problemele financiare şi de stabilire de noi afaceri, persoane fizice interesate, firmele ar trebui să rugam sa ne contactati prin e- mail: mrs_kateloanfirm01@hotmail.com

  * Primele informaţii este nevoie

  Numele tau:
  Ţara dvs.:
  Adresa dvs.:
  Ocupaţia Dvs.:
  Sex masculin sau feminin:
  Status la locul de muncă:
  Numar de telefon:
  Venitul lunar:
  Suma creditului necesar:
  Durata creditului necesar:

  Deci, dacă aveţi nevoie de un imprumut pe care sa ne contactati de azi. E-mail: mrs_kateloanfirm01@hotmail.com
  Vom fi bucuroşi să vă avem ca clientul nostru.

 • Buna ziua,
  Daca sunteti interesat de obtinerea unui imprumut cu venituri din Strainatate ma puteti contacta pe adresa de-mail: roxanagherghinis@yahoo.com
  Multumesc.

 • vreau un credit dar lucrez in strainatate as vrea sa ma contactati la acest email pentru a vedea daca am vreo sansa sa iau un credit ptr o locuinta in buhusi ,judetul bacau

 • Credite nonbancare fara ipoteca pana la 20000 Euro, avem solutii si pentru cei din biroul de credite cu multe intarzieri, in maxim 48 ore se aproba.
  maria.awd@gmail.com 0763652299

 • Ma puteti contacta pentru orice fel de detalii legate de credite ipotecare si imobiliare.Raspuns in 48 h dupa aplicarea dosarului.dobanda fixa pe toata perioada creditului.0735411408

 • CREDIT FORMA completaţi formularul şi să revină la bărbaţi ACUM
  E-MAIL: mrsmith51@live.com
  Informaţii complete:
  Dvs. Nume:
  Ţara ta:
  Adresa dvs.:
  Ocupaţia Dvs.:
  De sex masculin sau feminin:
  Status la locul de muncă:
  Numărul de telefon:
  Venitul lunar:
  Împrumut sumei necesare:
  Durata de imprumut necesar:

 • Aveti nevoie de un ÎMPRUMUT APLICA ACUM
  E-MAIL: mrsmith51@live.com

 • pot garanta un credit ipotecar in valoare de 25.000 euro pentru cumpararea unui teren si construirea unei case ,garantand cu doua camere de camin in suprafata de24mp fiecare.

 • Consultant financiar-bancar, intermediez pentru persoane fizice din jud. Suceava:
  – contracte de credit (nevoi personale, refinantare, auto, achiziţie imobile, construcţii),
  – contracte de depozit /conturi de economii,
  – carduri de credit,
  – pachete salariale
  în condiţii avantajoase pentru dumneavoastră!
  Dacă sunteţi interesat şi doriţi mai multe informaţii, vă rog să mă contactaţi cu încredere la nr. tel.: 0766562645 – ANDRA.

 • Pentru cei ce doresc un credit atat pentru nevoi personale cat si ptr o casa las un nr. de telefon 0752286370.Mentionez ca fac parte dintr-o firma de consultanta financiara independenta iar serviciul de consiliere este GRATUIT!

 • buna ziua m ar interesa si pe mine un credit pentru a mi lua o casa deoarece stau cu chirie de 5 ani si am un baietel mic de 2 ani si cu criza aceasta nu pot nicidata sa strang un ban,daca mi s ar acorda un credit as putea sa strang deoarece m as apuca de o mica afacere care iese profit va MULTUMESC VA ROG CONTACTATI MA

Spune-ţi părerea