Pentru a putea beneficia de un credit, este obligatoriu să obţineţi un venit oficial, declarat şi pentru care se plătesc taxele aferente. Primul pas în găsirea ofertei potrivite este acela de a identifica băncile care, pentru acordarea creditelor, iau în calcul tipul veniturilor obţinute de către dumneavoastră. Spre exemplu, în cazul în care venitul dumneavoastră lunar este obţinut doar din contracte de închiriere, veţi elimina încă de la început băncile care nu iau în considerare acest tip de venit, sau îl iau în considerare însoţit de un venit salarial.

Veniturile pe care toate băncile din România le iau în considerare, sunt veniturile salariale, cu condiţia ca acestea să aibă o evoluţie firească, conformă cu evoluţia profesională a solicitantului.

Pe lângă veniturile salariale însă, majoritatea băncilor acceptă şi alte tipuri de venituri (în proporţii diferite) cum ar fi veniturile obţinute din: contracte de închiriere, contracte de management, contracte de drepturi de autor, dividende etc.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.vreaucredit.ro

29 de răspunsuri la

“Ce fel de venituri sunt eligibile?”

 • Intradevar pentru cei care lucreaza pe vasele de croaziera nu se dau credite. Trist si dezamagitor… pentru ca pot da credit unei persoane ce luacreaza in Romania pe un salariu mizec cu riscul ca acestia sanu isi poata plati ratele… insa cuiva cu un salariu decent de afara nu. Si mai trist este ca am fost in Miami la Ban Of America pentru a deschide un cont… iar cu scrisoarea de recomandare de la companie mi s-a spus ca pot cumpara un apartament acolo cu imprumut din banca. Deci o banca intr-o ara straina unde nici macar nu am cetatenie sau rezidenta imi poate oferi un credit doar cu o scrisoare de recomandare, insa in Romania dupa alergatura de 2 zile pentru a obtine toate actele cerute de BCR mi se spune ca nu se poate. Trist…

 • Buna ziua,
  Daca sunteti interesat de obtinerea unui imprumut( credit ipotecar/imobiliar)in Romania cu venituri din strainatate sau de pe vase de croaziera ma puteti contacta la numarul de telefon 0733680727.

 • Este stiut faptul ca Romania a ajuns o tara fara capatai, lege, sau alte reguli, legea de baza este calcata in picioare incepand de la presedinte si pana la ultima femeie de servici de la o scara de bloc, nu aveti de ce a va mira, eu altceva nu inteleg la dvs. stmati lucratori in UE, anume: DE CE VA LASATI CALCATE DREPTURILE IN PICIOARE? Asa cum ca si cetatean roman, puteti contracta produse bancare in spatiul comunitar, si reciproca este valabila! Deci aveti posibilitatea de a nu va indatora iar bancile din spatiul mioritic sa va despagubeasca pentru ca va incalca drepturile. Iata ce puteti face conform legii: individual sau prin libera asociere (asociatie) sa actionati in judecata bancile romanesti care v-au refuzat dreptul de a contracta produsele oferite pe piata, asta doar daca reusiti sa le smulgeti o motivare scrisa ce sta la baza refuzului catre dvs. aceasta motivare se obtine printr-o cerere adresata conducerii bancii centrale a BCR, BRD, Bancpost, s.a.m.d, prin care solicitati o lamurire scrisa pentru refuzul primit, dureaza cca 30 zile pentru primirea raspunsului conf. legii. Cu acest / aceste motivari obtinuite si cu drepturile cetateanului comunitar, ii chemati in judecata, astfel puteti acuza banca sau bancile de: DISCRIMINARE, ABUZ, ERIJARE IN LEGIUITOR, INCALCAREA DREPTURILOR, EUROPENE ALE CETATEANULUI EUROPEAN, INCALCAREA DREPTURILOR CONSTITUTIONARE CA SI CETATEAN ROMAN, un avocat si mai bun ca mine va poate gasi si alte acuze de care puteti uza cum ar fi subminarea economiei, dvs aducand valuta in tara … Ramane la atitudinea dvs ce veti cere ca si despagubire, de obicei se cere prejudiciul produs sau suma la care v-ati fi incadrat in functie de venitul real si declarat, astfel instanta considera motivata pretentia si accepta cererea cu valoare de despagubire. Cam asta ar fi , acum ramane la aprecierea dvs. daca va veti face respectati caci ati venit sa dati nu sa luati, sau ramaneti in continuare presuri pentru acesti camatari obraznici.
  Sa auzim numai de bine!

 • Buna ziua,
  Acodam credite si persoanelor care lucreaza pe vase de croaziera.Ma puteti contacta pe adresa de e-mail: roxanagherghinis@yahoo.com
  Multumesc.

 • Buna ziua,
  Daca sunteti interesat de obtinerea unui imprumut( credit ipotecar/imobiliar)in Romania cu venituri din Strainatate ma puteti contacta pe adresa de-mail: roxanagherghinis@yahoo.com
  Multumesc.

  • buna ziua lucrez in spania este posibil cu 1200 euro salariu si contract indefinit sa iau un credit de 45000 euro va multumesc

 • Aș dori să iau un credit ipotecar, dar toate băncile la care am fost numai dau credite pentru cei care lucrează pe vapoare de curoazieră. Știți ce banca ar mai da credite pentru vaporeni?

 • Creditul Prima Casa este real.Vineri,18septembrie2009,am semnat actul de vanzare cumparare.A durat 70 de zile,de la depunerea dosarului ,dar e real,functioneaza.

 • NU ESTE ADEVARAT NICI O BANCA NU ACORDA CREDIT CU VENITURI DIN STRAINATATE…..SPUN ASTA PT CA AM FOST REFUZAT DE TOATE BANCILE (AM UN SALARIU DE PESTE 2200 EURO.SI O VECHIME LA ACEEASTA FIRMA DE 2 ANI) INCREDIBIL….INCREDIBIL…

 • Credite pt cei care munces in afara nu prea se mai dau. Neoficial va pot spune ca doar pt italia se mai acorda credite bancare.. si acolo cu ff mul efort. pt mai multe informatii : 0769647069

 • sinteti de ajutor pt multi romani ce lucreaza in afara in vederea obtinerii unor info exacte. felicitari!

 • lucrez in olanda pe un salariu de aprox.2300euro.sint platita nu lunar ci pe 4 sapt. contract definitiv de munca . as dorii sa obtin un credit ipotecar de la o banca din romania in jur de 80000 beuro. eu am varsta de 47 ani pt ca am inteles ca si asta e important.deci intrebarea mea este daca pot fii creditata de o banca din romania in vederea cumpararii unei case. astept raspunsul dvs. multumesc!

 • Cel mai accesibil credit in euro dpdv al veniturilor apare la Piraeus Bank, potrivit informatiilor furnizate de banci. Calculele sunt facute pentru creditul de maxim 57.000 Euro, avans minim de 5 %.

 • @stefana
  Ofertele de creditare difera de la banca la banca. BCR si Unicredit sunt doua dintre bancile care ofera credite, cetatenilor romani care lucreaza in strainatate, cu conditia sa existe un contract de munca. Conditiile de acordare / actele necesare, recomand sa fie solicitate direct la banca deoarece ele se modifica in mod constant.
  Imobiliare.ro a dezvoltat acest ghid pentru a vă pune la dispoziţie infomaţii de bază legate de paşii unei tranzacţii imobiliare. Pentru a afla mai multe detalii despre creditare, vă recomandăm vreaucredit.ro.

Spune-ţi părerea