Informarea

Scris de , în categoria Credite

Alegerea unui credit este o decizie importantă, care se va reflecta în echilibrul bugetului dumneavoastră familial pe tot parcursul derulării contractului cu instituţia financiară. În majoritatea cazurilor, aceste contracte se desfăşoară pe perioade foarte îndelungate, de la cinci la patruzeci de ani, motiv pentru care sfatul nostru este ca alegerea unui produs financiar să fie făcută după o analiză atentă a ofertelor existente pe piaţă şi nu după criterii subiective, frecvent întâlnite în money shopping-ul autohton, de genul: banca X are locuri de parcare sau banca Y aprobă creditul în 2 zile.

Un alt argument pentru care este necesar să vă documentaţi atent înainte de a opta pentru o ofertă de creditare este determinat de către recentele schimbări apărute pe piaţa imobiliară. Investiţiile în acest segment nu mai oferă aceeaşi garanţie de păstrare sau creştere a valorii investite, de aceea orice cost suplimentar apărut odată cu investiţia se poate constitui foarte uşor într-o viitoare pierdere.

2 răspunsuri la

“Informarea”

  • Trebuie sa fiti foarte atenti la dobanzile practicate si la modul lor de calcul, precum si la celelalte comisioane practicate de banci.

  • care sa fie criteriile dupa care ar trebui sa alegem un credit?
    e?
    are cineva cateva idei?

Spune-ţi părerea