Dacă vreţi mai mult spaţiu în locuinţa dumneavoastră, puteţi opta pentru cumpărarea unui pat rabatabil. Este confortabil şi mai ales funcţional.

În orice casă există electrocasnice, aparate noi, indispensabilul calculator, iar spaţiile pentru depozitare dintr-un apartament normal din România sunt deseori deficitare. Producătorii de mobilă vin în ajutorul dumneavoastră cu piese de mobilier ingenioase şi multifuncţionale. Printre ele şi păturile rabatabile.

În primul rând acestea se pot amplasa oriunde, dormitor, bucătărie, living, camera copilului. În general pot fi executate la comandă, în funcţie de spaţiul de care dispunţi.

Modelele care există pe piaţă sunt: pat rabatabil simplu şi dublu vertical, pat rabatabil simplu şi dublu orizontal, pat rabatabil suprapus orizontal.

Aceste paturi au un sistem de chingi care ajută la prinderea lenjeriei de noapte. Strânsul patului nu mai este o problemă pentru că se realizează dintr-o singură mişcare.

La noi sunt puţin firmele comercializează astfel de paturi. Preţul unui pat rabatabil variază între 1.000 şi 2.000 de lei. Firmele care furnizează doar mecanismul importat sunt: Darel, Santi Comexim SRL, Hafele România).

18 răspunsuri la

“Paturi rabatabile”

 • Buna seara ! Sunt din Constanta si as vrea sa stiu cat costa un pat rabatabil pe perete pe dimensiunile 120/190 si cat costa transpotul .
  Va multumesc !

 • Buna ziua,

  M-ar interesa un pat rabatabil 200/160 cm culoare alba si mai rezistent.

  Astept un raspuns cu pretul si daca se poate sa-mi trimiteti cateva poze.

  Multumesc anticipat.

  Mirela 0723.70.70.85

 • Buna ziua! M-ar interesa pretul unui pat rabatabil pe perete pentru baietelul meu, pentu o singura persoana. Multumesc

Spune-ţi părerea