Lipsa spaţiului este o problemă cu care se confruntă majoritatea locuitorilor de la bloc. Dacă şi camera copilului a devenit neîncăpătoare, atunci vă propunem ca soluţie paturile supraetajate.
Cameră copiilor este în general şi spaţiu de joacă, şi loc de studiu şi nu în ultimul rând locul pentru odihnă. Aşa multe activităţi cer în consecinţă şi un spaţiu pe măsură.
Paturile supraetajate rezolvă această problemă.
Producătorii de mobilă sunt şi ei conştienţi de acest lucru şi acţionează pe măsură. De aceea modele pe care le propunem, nu sunt nu mai practice şi variate, dar şi frumos decorate, vesele şi colorate, astfel încât copii dumneavoastră să se poată dezvoltă într-un mediu plăcut lor.
Dacă vă gândeaţi că patul nu ar încăpea într-un apartament de bloc, mai gândiţi-vă o data. Acestea au în general înălţime de 1,5 m şi încap în apartamentele obişnuite, în casele construite, dar nu în mansardele joase. Materialele folosite sunt în general lemnul, dar nu este exclus nici metalul. În magazinele din România există câteva sisteme de paturi supraetajate: unele au într-un singur corp şifonierul, biroul, patul altele, aflat sus. Toate acestea pot fi amplasate într-un singur colţ, rămânând astfel destul spaţiu liber pentru joacă.
De asemenea, puteţi găsi paturi supraetajate simple sau pentru două persoane.

8 răspunsuri la

“Paturi supraetajate pentru copii”

 • si eu as fi interesata de paturi suparetajate pentru copii. as dori sa postati poze cu modele de paturi si cam la ce preturi sunt. de asemenea as vrea si modele de sifoniere daca aveti sa postati, pretul acestora si in ploiesti de unde as putea achizitiona asa ceva.

 • sunt interesata de un pat supraetajat un pret imi puteti spune ? la ce greutate max rezista cel de sus?

 • unde pot gasi paturi supraetajate in dambovita?

 • ma intereseaza pretul unui pat supraetajat.

 • Solutia perfecta pentru o familie cu 2 sau mai multi copii ramane patul supraetajat, castigi mult spatiu.

 • Ma intereseaza pretul unui pat supraetajat pt 2 copii, si pretul pt 2 corpuri de sifonier cu o usa (soldatei). Va multumesc!

 • @Claudiu

  imobiliare.ro este cel mai important suport de promovare online al proprietăţilor de vânzare sau date spre închiriere din Romania.

  imobiliare.ro a dezvoltat un parteneriat cu revista Casa şi grădina prin care urmărim să ajungă la dumneavoastră cele mai practice sfaturi legate de modul în care să vă amenajaţi locuinţa, astfel încât să îmbinaţi confortul şi bucuria de a petrece cât mai mult timp acasă.

 • Ba, da la ce dati pe internet ca aveti paturi supraetajate si nu dati cateva poze sa vad ce fel de mobila faceti, nici macar un punct de contact

Spune-ţi părerea