Accesează cea mai avantajoasă soluție de finanțare

Tu faci primul pas. Următorii îi facem noi pentru tine.
Discută cu un consultant
Gratuit, ai costuri suplimentare ZERO

Calculator credit ipotecar și simulator rate

4.000 RON
 • 0 RON
 • 30.000 RON
0 RON
 • 0 RON
 • 10.000 RON
15%
 • 5%
 • 80%
35Ani
 • 18 Ani
 • 70 Ani
6.9%
 • 0%
 • 20%
30Ani
 • 1 An
 • 30 Ani
39%
 • 0%
 • 39%

Estimat sumă creditabilă: - RON (- €)

Casa in Chinteni, strada asfaltata, finisata, mobilata

Chinteni

4 camere | 130 mp | P+1E

270.000 €


15%
 • min 5%
 • max 500.000 €
270000 €
 • min 5.000 €
 • max 500.000 €
360Luni
 • 1 An
 • 30 Ani

Suma creditată:

Rata lunară:

Rata dobânzii:

6.9%
15 ani
 • 1 an
 • 30 ani
70.000 €
 • 10.000 €
 • 200.000 €
3.500 Lei
 • 500 Lei
 • 10.000 Lei

Sumă creditată:

Rată lunară credit nou:

Rată dobânzii de refinanțare:

6.9%

Reduci rata lunară cu 100 Lei. Păstrând perioada rămasă a creditului.

Sau

Reduci perioada creditului cu 30 luni. Păstrând aceeași rată lunară.

Solicită o ofertă personalizată, gratuit!

92% din ofertele bancare sunt la dispoziția ta, gratuit.

Ce tip de credit vrei să accesezi?

Ce sumă vrei să împrumuți?

Ce vârstă ai?

Care este venitul tău lunar net?

Care este vechimea venitului?

Care este valoarea lunară a ratelor existente?

Ai avut până acum întârzieri în plata ratelor?

Încasezi salariul într-o altă țară UE?

Ce tip de credit vrei să refinanțezi?

Care este soldul creditului tău?

Ce vârstă ai?

Care este venitul tău lunar net?

Care este vechimea venitului?

Care este valoarea lunară a ratelor existente?

Ai avut până acum întârzieri în plata ratelor?

Încasezi salariul într-o altă țară UE?

Discută cu un broker de credite

*
*
*
*
Avem nevoie de acordul tău pentru a putea procesa datele personale. Avem nevoie de acordul tău pentru a putea procesa datele personale.
OTP Bank
ING Bank
BCR Bank
Alpha Bank
UniCredit
BRD Bank

Articole utile

Ce poate face brokerul de credit pentru tine

Te ascultă și face o analiză inițială

 • Înțelege care sunt nevoile și posibilitățile tale curente.
 • Identifică tipul de credit de care ai nevoie.
 • Cu un broker ai mai multe șanse să ți se aprobe finanțarea.

Pre-selectează cele mai bune credite

Analizează toate posibilitățile de finanțare existente și îți prezintă cele mai bune 3 variante, acoperind peste 90% dintre ofertele din piata prin parteneriate cu banci.

Pregătește dosarul de creditare

 • Cunoaște bine procedurile de obținere a documentelor și elimină întârzierile nejustificate.
 • Se asigură că dosarul e corect și complet înainte de a fi trimis către bancă.

Analizează cu tine clauzele contractuale

 • Analizați împreună componentele tehnice specifice condițiilor de finanțare.
 • Îți explică semnificația juridică a prevederilor contractuale pentru o mai bună înțelegere a drepturilor și obligațiilor.

Câștigă timp comunicând cu toate părțile implicate

 • Brokerul tău urmărește evoluția aprobării dosarului și intervine punctual până la soluția finală.
 • Te ține la curent cu orice modificare apărută.

Reprezintă interesele tale în fața băncii

Brokerul va căuta cele mai bune soluții pentru situația ta, succesul lui depinde de succesul tău.

Întrebări frecvente despre brokerul de credite

Care este diferența dintre creditul ipotecar și creditul Prima Casa?

Spre deosebire de creditul ipotecar, creditul Prima Casa este disponibil doar pentru persoanele fizice, care doresc să cumpere o locuință ce a fost deja construită. În plus, acest instrument financiar este garantat de către stat. Pe de altă parte, creditul ipotecar poate fi accesat atât în lei, cât și în euro, în timp ce Prima Casă poate fi accesat doar în lei. Pentru creditele ipotecare, avansul minim pentru un credit în lei este de 15%, în timp ce pentru instrumentul Prima Casă avansul minim este de 5% (doar pentru tranzacții de până la 70.000 euro).

Pot accesa un credit ipotecar fără avans?

Nu. Sunt bănci care finanțează o achiziție indiferent de valoare și nu solicită avans, atât timp cât pe lângă imobilul achiziționat se aduce și alt imobil care să acopere ca valoare eventualul avans. Nu există restricții de valoare a achiziției.

Care este dobânda unui credit ipotecar?

Accesează calculatorul de credit de pe Imobiliare.ro și beneficiezi de cea mai mica rată a dobânzii disponibilă în acel moment în oferta de finanțare.

Dobândă fixă sau variabilă?

Majoritatea produselor cu dobândă fixă propun ratele fixe pe o perioadă mai scurtă din credit - 3, 5, 7 ani. În restul perioadei, dobânda devine variabilă și este cunoscută și acceptată de la semnarea contractului de credit. În schimb, cu un credit ipotecar cu dobândă variabilă, rata ipotecară se va modifica odată cu procentul dobânzii, care variază în funcție de indicatorii ROBOR, IRCC sau EURIBOR.

Euro sau Lei?

Creditele se aleg în funcție de moneda în care îți încasezi veniturile. Așadar, dacă încasezi venituri în euro, alegerea ideală pentru această situație poate fi un credit în euro. Însă, dacă veniturile tale sunt disponibile în lei, este recomandat să alegi un credit în lei. Cu toate acestea, în această perioadă este semnificativ mai ieftin un credit în euro, dacă te încadrezi în criteriile de eligibilitate.

Care este avansul pentru un credit ipotecar?

În momentul de față, ofertele standard de creditare din portofoliile băncilor încep de la un avans minim acceptat de 15% (spre deosebire de programul Noua Casă, pentru care cerințele pornesc de la un minimum de 5%). Cu cât vei dispune de un avans mai mare, cu atât va fi mai bine, întrucât suma respectivă va fi „scutită” de costurile adiționale ale finanțării, ce se scad din randamentul obținut. Astfel, dacă vrei să cumperi un imobil cu un preț de 40.000 de euro, ar trebui să dispui de cel puțin 6.000 de euro din fonduri proprii pentru avans. Pe scurt, un avans mai mare, presupune un credit mai mic, drept urmare și o rată mai mică.

Care sunt condițiile pentru a accesa un credit ipotecar?

Iată care sunt condițiile de eligibilitate pentru a putea accesa un credit ipotecar: cetățenia română, să dispui de avansul minim necesar, să poți dovedi existența unor venituri stabile, să poți dovedi vechimea în muncă, să nu depășești gradul maxim de îndatorare, să dispui de garanțiile conform tipului de credit dorit, să poți dovedi că nu ai credite restante și să nu depășești vârsta maximă la finalul perioadei de creditare.

Care sunt actele necesare pentru un credit ipotecar?

Pentru obținerea unui credit ipotecar vei avea nevoie de următoarele acte: copia actului de identitate, acorduri de interogare ANAF, BC și CRC.

Pot refinanța un credit cu ajutorul unui broker?

Indiferent dacă dorești să modifici durata creditului sau să reduci rata dobânzii, poți apela cu încredere la consultanța unui broker de credite. Cu ajutorul unui astfel de specialist, vei putea găsi soluția de refinanțare ideală pentru obiectivele tale financiare.

Pot accesa credit ipotecar ca persoană juridică?

Se finanțează achiziția unui imobil. Diferența față de creditul ipotecar destinat persoanelor fizice, în cazul companiilor se acceptă și finanțarea imobilelor cu altă destinație decât cea rezidențială (ex: comercial, industrial). Perioada de acordare este mai scurtă: în general 7 ani - în mod excepțional 10 ani. Avans de la 15% în funcție de garanție și finanțator. Se analizează bonitatea și istoricul de creditare a societății, a grupului de firme dacă este cazul și a asociaților/administratorilor acestora.

Cum îmi aleg consultantul?

Solicitați o întâlnire cu unul dintre brokerii de credite recomandați și căutați ca relația cu el să se bazeze pe încredere și respect reciproc, astfel lucrurile se vor desfășura exemplar.

Un consultant este înainte de orice un om de vânzări și atunci nu va refuza să se prezinte el la întâlnirea stabilită cu un client de-al lui. Este recomandabil ca aceste întâlniri să se petreacă la locul de muncă al solicitantului sau în cea mai apropiată agenție a băncilor partenere. Nu recomandăm ca aceste întâlniri să se petreacă prin cafenele, restaurante, aer liber sau domiciliu, însă, până la urmă, clientul este suveran în ceea ce privește alegerea locului și momentului întâlnirii. Nu uitați, relația broker-client este vitală într-un proces de creditare de succes.

Cine plătește brokerul de credit?

Costul pentru serviciile un broker financiar-bancar este ZERO pentru clienți!

Brokerul de credite este comisionat de instituția bancară de la care s-a obținut împrumutul. Munca pe care el o depune salvează efortul, energia și munca angajaților din băncile și IFN-urile din România. De aceea băncile creditează prin brokeri și comisionează brokerii de credite pentru fiecare dosar intermediat, pentru că este mai profitabil să achiți un comision pentru dosarele de creditare intermediate, decât să deschizi noi sucursale bancare și să plătești salariile a zeci de angajați.

Este obligatorie colaborarea cu un broker de credite?

Nu este obligatoriu să apelezi la serviciile unui broker de credite bancare pentru a obține un împrumut, dar este indicat să o faci dacă vrei să te asiguri că faci cea mai bună alegere, deoarece acesta va reprezenta interesele tale, nu ale băncii, de la procesul de selectare a celei mai bune soluții de finanțare, explicarea clauzelor contractuale și negocierea în favoarea ta, până la obținerea creditului.

Pot schimba brokerul de credit ales?

Ai libertatea de a-ți schimba brokerul de credite dacă așa consideri că este mai bine pentru tine.

Cu ce bănci colaborăm?

Avem parteneriate cu majoritatea băncilor din România, putem selecta cea mai bună soluție pentru tine dintre ofertele BCR, BRD, Banca Transilvania, ING, Unicredit, Credit Europe, Garanti, OTP, First Bank, Alpha Bank și altele.

Testimoniale

Discută cu un consultant