Buena Vista Residencial

Buena Vista Residencial

1 Proiect
6 Apartamente
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (1)

Buena Vista Residencial
Finalizat

Buena Vista Residencial

Bucureşti, Aleea Privighetorilor, 86H , zona Băneasa

Având o abordare modernă şi inedită la nivel de detalii şi arhitectură, ansamblul Buena Vista Residencial se încadrează perfect în peisajul urban, fiind în acelaşi timp a... mai multe detalii

132.000 - 140.000 €
6 Proprietăți
2 - 3 Camere
66.79 mp - 78.11 mp
Vezi  6  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

Buena Vista Residencial

LATRES INVESTITII SRL

CUI RO22761290

Reg. Comert J40/21632/2007

LATRES INVESTIŢII S.R.L., companie fondată în România în anul 2007 de către un grup de investitori spanioli cu peste 30 ani experienţă în domeniul dezvoltării de proiecte rezidenţiale în Spania şi peste 15 ani experienţă în domeniul imobiliar în România, propune o abordare inedită la nivel de detalii şi arhitectură pentru cel mai recent proiect al grupului, Buena Vista Residencial.

Expertiza dezvoltatorului cuprinde realizări recunoscute pe piaţa de Real Estate din Spania, cu un portofoliu de peste 100.000 mp construiţi în 14 proiecte rezidenţiale livrate. Portofoliul companiei este întregit de active imobiliare precum terenuri, clădiri de birouri şi rezidenţiale, atât în Spania, cât şi în România şi Turcia.

Echipa tehnică de top a dezvoltatorului a acumulat pe parcursul ultimilor 20 de ani o experienţă extinsă în România şi în domeniul managementului de proiect, supervizării de lucrări, proiectării şi consultanţei tehnice, în sectorul rezidenţial, în domeniul industrial, în infrastructura de transport, cât şi în proiecte regionale de infrastructură la scară largă.