REDPORT PROPERTIES

REDPORT PROPERTIES

1 Proiect
17 Apartamente
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (1)

Level II
Decembrie 2022

Level II

Bucuresti, Intrarea Straulesti nr. 17 - 23 , zona Straulesti

The Level II este rezultatul încrederii locuitorilor şi al dezvoltatorului că o viaţă de calitate este extrem de realizabilă, găsind stilul de viaţă pe care doriţi să-l e... mai multe detalii

91.510 - 156.762 €
17 Proprietăți
2 - 3 Camere
38 mp - 85.95 mp
Vezi  17  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

REDPORT PROPERTIES

Intrarea Straulesti nr. 17 - 23

SVN ROMANIA REAL ESTATE ADVISORS S.R.L.

CUI RO39767700

Reg. Comert J40/11902/2018

Redport Properties este o companie privată, parte a grupului de firme Redport, cu activităţi în domeniul ingineriei, construcţiilor şi imobiliar. Redport Properties beneficiază de întreaga forţă financiară, de expertiză şi know-how-ul disponibile în cadrul grupului Redport.

Redport Properties a fost înfiinţată acum 4 ani, cu obiectivul asumat de a deveni un nume de referinţă pe piaţă imobiliară românească. Prin promovarea de concepte imobiliare inovative, adaptate celor mai înalte aşteptări ale generaţiilor urbane de azi şi prin atenţia acordată fiecărui detaliu, Redport Properties reuşeşte să se diferenţieze pe o piaţă extrem de competitivă.

Dezvoltarea imobiliară pentru Redport Properties se axează pe noţiunea de upgrade permanent la toate nivelurile dezvoltării unui proiect, în beneficiul final al viitorilor proprietari.

Calitatea locuirii este primul aspect luat în calcul în alegerea unui apartament, iar aici intră şi proximitatea punctelor de interes: zone verzi, centre comerciale, instituţii de învăţământ, centre medicale şi spaţii pentru activităţi sportive. Existenţa unei infrastructuri rutiere şi de transport uşor accesibile este de asemenea de o importanţă majoră în mediile mari urbane, cu grad ridicat de aglomerare.

Am identificat toate aceste avantaje în nordul Bucureştiului, în zona Străuleşti. Am ales să începem aici crearea unei comunităţi noi, prin realizarea complexului ”The Level”. Prima fază a proiectului, Level 1, a fost finalizată în anul 2020, toate apartamentele realizate în cadrul ei fiind vândute. În prezent, continuăm proiectul cu cea de a doua şi ultima fază, Level 2. Încheierea acestei faze va avea loc în anul 2022, moment la care întregul complex ”The Level” va deveni pe deplin un nou standard de locuire pentru comunităţile urbane.