Novarion S.A.

Novarion S.A.

1 Proiect
35 Apartamente
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (1)

The Lake Home
Iunie 2023

The Lake Home

Sibiu, Str. Tractorului nr. 12 , zona Ţiglari

Sibiu este oraşul cu cea mai rapidă creştere economică. Am dat startul proiectului rezidenţial "The Lake Home". mai multe detalii

66.487 - 297.570 €
35 Proprietăți
1 - 5 Camere
38.7 mp - 175.2 mp
Vezi  35 de  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

Novarion S.A.

NOVARION LIVING XPERIENCE SA

CUI RO45328963

Reg. Comert J32/2380/2021

Spiritul Novarion a existat deja, de câţiva ani, sub denumirea de XUX Investment, şi abia acum am considerat că a venit timpul să dezvăluim tot ce am proiectat.


Novarion porneşte pe drumul său ca brand de sine stătător care înglobează tot ce avem noi mai bun fiecare proiect, fiecare gând şi plan al echipei unite. Beneficiind de expertiza şi recunoaşterea globală a brandului Re/Max, lider în vânzări pe piaţa imobiliară, proiectele Novarion sunt executate în teren de către una dintre cele mai apreciate firme de construcţii din Sibiu, DMX Construction.


Fiecare detaliu a fost analizat cu mare atenţie, iar clădirile livrate sunt încadrate la categoria smart şi eco, prin prisma dotărilor premium pe care le cuprind. În proiectele Novarion sunt implicaţi unii dintre cei mai buni specialişti din ţară, arhitecţi şi designeri, firme de instalaţii. Inginerii noştri au experienţa necesară pentru a duce la bun sfârşit fiecare proiect dezvoltat de Novarion, şi dorim să arătăm oamenilor o nouă abordare, în condiţiile în care piaţa imobiliară din România are nevoie de o schimbare de paradigmă.


Suntem atenţi la visele oamenilor, promovăm respectul şi bunele maniere.