Danya Cebus

Danya Cebus

1 Proiect
16 Apartamente
0 Case/Vile

Proiecte dezvoltator (1)

Denya Forest
Finalizat

Denya Forest

Timisoara, Zona Nord

Pentru Denya Forest a fost aleasă o locaţie privilegiată, în zona de nord a Timişoarei, în vecinătatea Pădurii Verzi, într-o comunitate cu aceleaşi valori ca ale tale. În... mai multe detalii

82.632 - 149.722 €
16 Proprietăți
2 - 3 Camere
51.8 mp - 85.13 mp
Vezi  16  Proprietăți
Ascunde

Despre noi

Danya Cebus

DANYA CEBUS PROPERTIES S.R.L.

CUI RO42670936

Reg. Comert J23/2359/23.6.2020

Cu o experienţă de peste 70 de ani în domeniul construcţiilor, compania Danya Cebus a intrat puternic pe piaţa din România încă din 2007.


Danya Cebus este o filială a Danya Cebus LTD, o companie de construcţii cu sediul în Israel. Compania a finalizat cu succes şi continuă să implementeze proiecte în Israel, Statele Unite şi Europa (România şi Polonia). Activităţile principale ale companiei sunt construcţia şi dezvoltarea de clădiri de birouri, proiecte rezidenţiale, comerciale şi militare.


Numele companiei se leagă de proiecte cu nume sonore pe piaţa imobiliară, dintre care amintim: proiectele de birouri şi retail ale AFI Europe – AFI Palace Cotroceni, Ploieşti, Brasov, AFI Park 1-5, Timpuri Noi – Vastint, proiectele rezidenţiale, precum Adora Park, City Point, New Point, GVTown sau proiectele Evocasa – Viva, Armonia, Selecta, Optima, precum şi baza militară din Deveselu.


Denya Forest este vândut exclusiv prin intermediul Hitch&Mosher, unul dintre liderii pieţei imobiliare din zona de vest a ţării.