Acest stil de design se potrivește atât locuințelor spațioase, cât și celor de dimensiuni mai mici.

Visezi la o locuință elegantă, însă nu ai vrea să cazi în capcana opulenței? Dacă îți plac liniile simple și spațiile aerisite, o amenajare modernă, de înclinație minimalistă, poate fi „rețeta” perfectă pentru tine. Viziunea unui designer de interior profesionist te va ajuta să-ți transformi visul în realitate!

Proiectul de design din imagini, realizat de biroul autohton Studio InSign (parte a grupului Noblesse), reprezintă o bună sursă de inspirație pentru fanii stilului contemporan. Deși a fost conceput pentru o casă cu suprafață generoasă din apropierea Bucureștiului, ideile sale pot fi adaptate și unei locuințe de dimensiuni mai mici – unul dintre avantajele designului minimalist este că se pretează atât spațiilor ample, cât și celor reduse. (Produsele utilizate în acest proiect de design fac parte din portofolul Noblesse Interiors.)Culori și materiale din natură

Un element specific designului contemporan este utilizarea unei palete cromatice din sfera culorilor pământului – fapt ce este pe deplin ilustrat în cazul de față. „Proprietarii și-au dorit un design inspirat din natura înconjurătoare, de aceea amenajarea este realizată în mare proporție cu materiale și culori pe care le regăsim în natură, precum mobilierul din living care îmbracă peretele și în care este încastrat televizorul. Mobilierul dispune de un loc special în care se află șemineul pe lemne, cel mai spectaculos aspect fiind spațiul destinat depozitării lemnelor, care ne duce cu gândul la cabanele montane”, explică autorii proiectului.


Gustul pentru spații deschise

Potrivit acestora, un alt punct forte important al acestei amenajări constă în proporționarea atentă a suprafețelor. După cum se poate observa, designerii contemporani preferă spațiile ample, deschise, neobstrucționate de compartimentări inutile sau de piese masive de mobilier.Sursă foto: Studio InSign

2 răspunsuri la

“Ambient modern și elegant, în care să te simți „acasă”!”

  • ambient elegant,cam extins…totusi!!

  • Imi plac spatiile largi si bile iluminate natural.Ma intreb cum se incalzesc?! (costurile probabil nu te mai intereseaza cand iti permiti o asemenea locuinta!)

Spune-ţi părerea