Un living cu bucătărie deschisă este alegerea perfectă pentru o locuință nu foarte spațioasă.

Gusturile unei femei în materie de design interior diferă în mod clar de cele ale unui bărbat. Te-ai întrebat vreodată cum ar arăta un decor tipic masculin? Apartamentul din imagini, prezentat pe Freshome.com, reprezintă un exemplu perfect în această privință:

cum arata un decor masculin

Amenajarea locuinței de 44 de metri pătrați a fost realizată de biroul de design Geometrium, din Rusia, la cererea unui tânăr burlac. Autorii proiectului au transformat, de fapt, un mai vechi spațiu industrial și, deși au reușit să păstreze ceva din specificul acestui stil, rezultatul final este un ambient elegant, cu note vintage.

decor perfect pentru un burlac
decor tipic masculin
decor tipic masculin

Living pentru oaspeți și dormitor separat

Una dintre principalele dorințe ale clientului a fost aceea de a avea un living spațios, unde să poată găzdui câțiva prieteni pe timp de weekend, dar și un dormitor separat, cu un pat confortabil (în loc de o canapea extensibilă). Acest deziderat a fost realizat prin reducerea suprafeței alocate bucătăriei și, totodată, prin unirea acesteia cu livingul. Nu foarte spațios, dar pe deplin confortabil, dormitorul nu este despărțit printr-un perete de zona de zi a casei; designerii au optat, în schimb, pentru ridicarea acestuia pe un podium, ceea ce reușește să confere un sentiment de separare a celor două încăperi.

decor tipic masculin
decor tipic masculin
decor tipic masculin
decor tipic masculin

Materiale naturale și culori masculine

Materialele naturale folosite – cărămidă aparentă, piatră naturală, ardezie, lemn, furnir, faianța tip mozaic din bucătărie etc. – conferă amenajării un aer retro și familiar, în vreme ce echipamentele moderne aduc un plus de confort și amintesc de stilul industrial. Paleta cromatică, bazată pe contrastul dintre alb și diferite nuanțe de brun, în combinație cu negru și discrete accente de albastru, este foarte potrivită pentru apartamentul unui burlac.

decor tipic masculin
decor tipic masculin

Sursă foto: Freshome.com

4 răspunsuri la

“Amenajare pentru un burlac într-un apartament de 44 de metri pătrați”

  • Foarte frumos, e tare de tot, chiar imi place.

  • Functional si elegant.Ma intereseaza un astfel de apartament.

  • Frumos.

  • Foarte elegant, aerisit, functional.

Spune-ţi părerea