A locui într-un apartament mai vechi nu înseamnă că ești condamnat la platitudine.

Locuiești, ca mulți alți români, într-un bloc vechi, dar te gândești tot mai serios să-ți renovezi locuința? Dacă ești în căutare de idei, îți oferim ca exemplu un apartament din Moscova, a cărui reamenajare sperăm să te inspire!

ap Moscova 1

Prezentată pe Freshome.com, proprietatea dispune de o suprafață locativă de 109 metri pătrați; acest fapt reprezintă, desigur, un important punct de pornire pentru conceptul de design realizat de biroul Geometrium – asta nu înseamnă însă că spațiile mai mici nu pot beneficia de o transformare la fel de spectaculoasă.

ap Moscova 2
ap Moscova 3

Muncă, dar și relaxare

Beneficiarii proiectului sunt doi tineri căsătoriți care au un băiețel de doi ani – și o pisică. Dorința acestora a fost ca noul design al casei să fie în acord cu stilul lor modern de viață, lăsând loc atât pentru lucrul de acasă (al soției), cât și pentru pasiunile amândurora (pictatul ei, fotbal și ciclism pentru el). Nu în cele din urmă, cei doi și-au dorit o atmosferă relaxantă acasă, unde să poată savura, seara, un pahar de vin împreună.

ap Moscova 4
ap Moscova 5
apMoscova 6

Focus pe zona de zi

Planurile designerilor au început cu o recompartimentare a spațiului disponibil, în concordanță cu principiile designului contemporan. Astfel, bucătăria a fost unită cu livingul, dând naștere unui spațiu amplu, potrivit pentru petrecerea timpului în familie pe tot parcursul zilei. Un punct important a fost adăugarea unei a doua băi, dotată cu duș și destinată oaspeților.

ap Moscova 7
ap Moscova 8

Lemn și marmură

După cum o arată și imaginile, designul acestui apartament este caracterizat de simplitate, dar și de o eleganță deosebită. Finisajele și mobilierul în nuanțe calde de lemn creează o atmosferă de intimitate, în vreme ce accentele de marmură conferă o notă „prețioasă” decorului – perfect completată, de altfel, de contrastul între alb și negru, pe de o parte, și tonurile de gri rezultate din combinația acestora, pe de altă parte. Mobilierul este unul modern, cu accent pe funcționalitate și confort, fără a face însă rabat de la criteriul estetic.

ap Moscova 9
ap Moscova 10
ap Moscova 11

Sursă foto: Freshome.com

6 răspunsuri la

“Apartament cu 3 camere, complet reamenajat! Vezi cum arată acum locuința unei tinere familii”

  • La cât se ridica o asemenea amenajare și cine sunt „artistii” 🙂

  • Eleganta, rafinament, fff frumos!

  • Deosebit de frumos…

  • Ffffffffffffffff frumos.

  • Very, very elegant. I like it, congratulation!

  • Frumos!

Spune-ţi părerea