O lucrare de artă bine aleasă poate „transforma” de-a dreptul un ambient.

Te afli în căutarea unor soluții inedite de decorare a unui spațiu? Dacă da, fă-ne o vizită pe Cameleo.ro! Aici îți punem la dispoziție un amplu portofoliu de fotografii de autor, realizate de artiști români și imprimate la dimensiuni de tablou.

sim 2

Fie că îți dorești o imagine care să îți lumineze camera de zi sau o serie de fotografii care să îți coloreze bucătăria, noi încercăm să îți oferim cât mai multe imagini relevante, interesante, și, nu în ultimul rând, frumoase. Frumoase pentru apartamentul tău sau poate pentru garsoniera unui prieten sau poate frumoase pentru micul tău spațiu de la birou.

Tablourile de pe Cameleo.ro sunt disponibile în trei variante:

1. Art print:
Imaginea este imprimată pe hârtie foto satin de 200 g/mp cu o imprimantă profesională Epson Stylus Pro GS 6000, la o rezoluție de 1440 dpi. Tehnologia de imprimare folosește 8 cerneluri pe bază de solvenți, printurile fiind rezistente la apă şi UV. În plus, toate lucrările de acest tip vin deja înrămate (opțiunile de rame sunt multiple).

sim 1

2. Forex print:
Imprimarea se face cu o imprimantă profesională AGFA Anapurna M2050, la o rezoluție de 1440 dpi, direct pe suport – un material din PVC expandat, cu o suprafață fină și netedă. Cu o greutate foarte mică, de 400 kg/m3, acesta este recomandat pentru lucrările de dimensiuni mari și nu necesită înrămare sau alte accesorii, fiind gata de așezat pe perete (se lipește cu bandă dublu-adezivă).

sim 3

3. Canvas print:
Imaginea este imprimată pe o pânză specială, de 300 g/mp, cu o imprimantă profesională AGFA Anapurna M2050, la o rezoluție de 1440 dpi. Tablourile pe canvas se livrează gata montate pe un șasiu de lemn de 25 mm, în cazul lucrărilor mici, sau 45 mm, în cazul lucrărilor mai mari de 50 cm. Lucrările pe canvas sunt și ele livrate gata de montat pe perete, cu toate accesoriile necesare.

Gata de cumpărături? Vizitează-ne pe www.cameleo.ro!

sim 4

1 răspuns la

“Cameleo.ro dă culoare locuinței tale!”

  • SUPERBA!
    TOTUL IMI PLACE! BUN GUST SI RAFINAMENT PESTE TOT!
    FELICITARI REALIZATORILOR!

Spune-ţi părerea