Un design potrivit va contribui la valorificarea maximă a calităților unei proprietăți.

Amplasat în ansamblul rezidențial The Park, din Capitală, apartamentul din imagini concurează pentru titlul de „Cea mai bună amenajare a unei locuințe private” în cadrul concursului Elle Decoration Romanian Design Awards de anul acesta. Pasionații de design pot opta pentru unul dintre cele 39 de proiecte incluse în această categorie prin intermediul unui sistem online securizat, ce nu permite acordarea de voturi multiple. Desemnarea câștigătorilor va avea loc pe 9 octombrie.

Ritm The Park 1

Compartimentat în patru camere, apartamentul dispune de o suprafață de 86 de metri pătrați, la care se adaugă un balcon de 8,4 metri pătrați. Conceptul de amenajare a fost realizat la cererea dezvoltatorului, de către designerii Marilena Popa și Mihnea Ghilduș.

Ritm The Park 2
Ritm The Park 3

Deși îndeplinește rolul de showroom pentru potențialii cumpărători, această locuință este și disponibilă spre achiziție, cu toate dotările din imagini incluse. „Ideea care stă la baza amenajării apartamentului RITM este repetiția unor elemente de mobilier cu rol funcțional și decorativ. Apartamentul are trei dormitoare și o cameră de zi generoasă ca suprafață, care cuprinde un spațiu de depozitare și o bibliotecă care se continuă pe tavanul din beton aparent cu lamelele verticale ale bibliotecii. Întregul spațiu este însuflețit de accentele culorilor primare și de obiectele create de designeri români”, explică autorii proiectului.

Ritm The Park 4
Ritm The Park 5

Potrivit reprezentanților Hanner, compania dezvoltatoare a The Park, vânzările în cadrul ansamblului au înregistrat o creștere vizibilă în urma implementării unui parteneriat strategic cu nouă echipe de arhitecți și designeri recunoscuți din România, menit să pună la dispoziția clienților idei diferite de amenajare, la bugete rezonabile. „Clienții actuali provin majoritar din domenii tehnice, în special IT, și sunt foarte atenți la modul în care investesc sumele de care dispun. Designul ne-a ajutat în comunicarea stilului de viață promovat în The Park Apartments și a avantajelor proiectului”, spune Silviu Grigorescu, Country Manager Hanner România.

Ritm The Park 6
Ritm The Park 7
Ritm The Park 8

1 răspuns la

“Inspirație: amenajarea unui apartament nou din București”

  • Este minunat, creatie, modernism si utilitate intr-o reteta = eficienta.

Spune-ţi părerea