Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
24 iun. 2010

16.000 de euro, cea mai mare reducere oferita la targul virtual ImoSfera

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Atat in Capitala, cat si in tara, discounturile sunt cartea ascunsa pe care mizeaza vanzatorii de locuinte. Este valabil si pe www.imosfera.ro Asa cum te-ai obisnuit, targurile imobiliare sunt ocazii in care iti poti achizitiona locuinta dorita beneficiind in acelasi timp de diverse „promotii” oferite de catre dezvoltatori.

ImoSfera nu face exceptie. Cele mai frecvente instrumente de marketing la care apeleaza developerii sunt reducerile de pret, urmate de locurile de parcare, boxele sau garajele incluse in pret.

Tranzactie fara comision si voucher pentru mobilier

In Bucuresti, un bonus cuprins intre 14.282 de euro si 16.352 de euro este valabil pentru achizitionarea ultimelor trei apartamente din vila Coresi.

Discountul consta atat in valoarea comisionului agentiei, care renunta la plata pe perioada targului, cat si intr-un voucher de 5.000 de euro oferit de catre dezvoltator pentru achizitia de mobilier de la Huelsta Studio sau VictoriaImob.

In acelasi timp, in preturile finale ale apartamentelor sunt incluse cate un loc de parcare si o boxa.

Dezvoltatorul ansamblului rezidential Green City din Capitala vine la ImoSfera cu cea mai buna oferta de pret lansata pana in prezent: o casa cu parter si etaj, curte de 110 metri patrati, la 99.930 de euro (cu TVA inclus).

Un alt bonus oferit de companie consta in scoaterea la vanzare a unui numar limitat de case construite pe loturi de 200 pana la 500 de metri patrati, fata de parcelele standard de 177 de metri patrati.

Te muti acum si nu mai platesti nimic pana in 2011

In acelasi timp, Impact Developer & Contractor pune la dispozitia cumparatorilor din ansamblul Greenfield programul de finantare „Avantaj 2010”.

Acesta presupune achitarea unui avans fix la incheierea contractului, urmand ca pana in 2011 clientul sa nu mai plateasca nimic. Valoarea avansului este de 8.500 euro pentru o garsoniera, 12.500 euro pentru un apartament de doua camere si 15.500 euro pentru un apartament de trei camere (TVA inclus).

De asemenea, la plata integrala, o garsoniera costa 57.264 de euro, iar un apartament cu doua camere ajunge la 86.965 de euro, cu TVA si loc de parcare incluse.

Rate la dezvoltator, bucatarii utilate si finisaje personalizate

In cadrul ansamblului rezidential Delea Veche 24, apartamentele cu doua si trei camere pot fi achizitionate in rate la dezvoltator pe o perioada de 20, respectiv 24 de ani.

De asemenea, un alt tip de locuinta de trei camere, un penthouse sau un apartament cu patru camere au locul de parcare inclus in pret.

De asemenea, compania Adama ofera in complexul Edenia din Titan un apartament cu trei camere la 99.000 de euro (TVA inclus), ce vine la pachet cu bucataria mobilata si utilata si o boxa. In Evocasa Optima, o locuinta cu doua camere costa 64.900 de euro.

In proiectele Red House 1 si Red House 2, dezvoltatorul ofera posibilitatea personalizarii amenajarilor. In plus, locurile de parcare adiacente celor doua ansambluri rezidentiale sunt disponibile in mod gratuit cumparatorilor.

Case la gri, intre 380 si 750 de euro pe metru patrat

In cadrul ansamblului de case La Riviere, curtea adiacenta locuintelor este inclusa in pret.

Dezvoltatorul ofera posibilitatea de a achizitiona o vila la rosu, la pretul de 380 de euro pe metru patrat, fata de 700 de euro pe metru patrat la cheie.

La cumpararea unui lot de teren cu 90 de euro pe metru patrat, cumparatorul primeste gratuit proiectul pentru casa. Compania accepta si plata in rate, dupa achitarea unui avans cuprins intre 10% si 25%. La achitarea integrala a locuintei, pretul este negociabil.

In cadrul complexului Maple Place, cei interesati pot cumpara o casa la gri la un pret incepand de 750 de euro pe metru patrat.

Locuintele predate la cheie sunt complet finisate si mobilate potrivit preferintelor clientilor, bucatariile sunt utilate, iar gradina de 200 de metri patrati este amenajata.

Reducere de 8.500 de euro la vila

Nici celelalte orase ale tarii prezente la ImoSfera nu se lasa mai prejos la capitolul oferte speciale.

Astfel, in cadrul Boreal Residence din Constanta, o vila de 112,6 metri patrati construiti poate fi achizitionata cu 99.500 de euro (TVA inclus), fata de 109.116 euro, pretul de lista.

Totodata, in Roua Residence din Ploiesti, o vila de 126,4 metri patrati construiti costa in timpul targului 109.500 de euro (TVA inclus), fata de 118.000 de euro.

In Cartierul Europa din Oradea, cea mai accesibila oferta o reprezinta o vila cu o suprafata construita de 118,22 de metri patrati, ce costa 69.331 de euro (TVA inclus).

In cadrul ansamblului Privilegio din Brasov, dezvoltatorul pune la dispozitia cumparatorilor finisaje la cheie si o boxa pentru apartamentele cu trei si patru camere.

Tot in Brasov, dar in cadrul complexului Bellevue Residence, orice cumparator va beneficia de un bonus in valoare de 16.500 de euro (+TVA), constand in garaj si boxa gratuite.

Terenuri la munte in rate la proprietar

Oferte speciale exista si pe segmentul terenuri.

Astfel, in zona comunei Halchiu, din apropierea Brasovului, un lot de teren de 500 de metri patrati poate fi achizitionat in rate direct la proprietar, cu un avans de 300 de euro.

Pretul standard este de 10 euro pe metru patrat, dar la plata integrala acesta scade la 8 euro pe metru patrat.

In zona Bran-Moeciu, cei interesati pot cumpara terenuri pentru case de vacanta de 800-1.500 de metri patrati. Plata se face in rate la proprietar si ajunge la 54 de euro pe luna, iar avansul este de 10%. 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe