Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
23 iun. 2010

16.000 de euro, cel mai mare bonus de la ImoSfera

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare

Atât în Capitală, cât şi în ţară, discounturile sunt cartea ascunsă pe care mizează vânzătorii de locuinţe

Aşa cum te-ai obişnuit, târgurile imobiliare sunt ocazii în care îţi poţi achiziţiona locuinţa dorită beneficiind în acelaşi timp de diverse „promoţii” oferite de către dezvoltatori. ImoSfera nu face excepţie. Cele mai frecvente instrumente de marketing la care apelează developerii sunt reducerile de preţ, urmate de locurile de parcare, boxele sau garajele incluse în preţ.

Tranzacţie fără comision şi voucher pentru mobilier
În Bucureşti, un bonus cuprins între 14.282 de euro şi 16.352 de euro este valabil pentru achiziţionarea ultimelor trei apartamente din Vila Coresi. Discountul constă atât în valoarea comisionului agenţiei, care renunţă la plată pe perioada târgului, cât şi într-un voucher de 5.000 de euro oferit de către dezvoltator pentru achiziţia de mobilier de la Huelsta Studio sau VictoriaImob. În acelaşi timp, în preţurile finale ale apartamentelor sunt incluse câte un loc de parcare şi o boxă.

Dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Green City din Capitală vine la ImoSfera cu cea mai bună ofertă de preţ lansată până în prezent: o casă cu parter şi etaj, curte de 110 metri pătraţi, la 99.930 de euro (cu TVA inclus). Un alt bonus oferit de companie constă în scoaterea la vânzare a unui număr limitat de case construite pe loturi de 200 până la 500 de metri pătraţi, faţă de parcelele standard de 177 de metri pătraţi.

Te muţi acum şi nu mai plăteşti nimic până în 2011
În acelaşi timp, Impact Developer & Contractor pune la dispoziţia cumpărătorilor din ansamblul Greenfield programul de finanţare “Avantaj 2010”. Acesta presupune achitarea unui avans fix la încheierea contractului, urmând ca până în 2011 clientul să nu mai plătească nimic. Valoarea avansului este de 8.500 euro pentru o garsonieră, 12.500 euro pentru un apartament de două camere şi 15.500 euro pentru un apartament de trei camere (TVA inclus). De asemenea, la plata integrală, o garsonieră costă 57.264 de euro, iar un apartament cu două camere ajunge la 86.965 de euro, cu TVA şi loc de parcare incluse.

Rate la dezvoltator, bucătării utilate şi finisaje personalizate
În cadrul ansamblului rezidenţial Delea Veche 24, apartamentele cu două şi trei camere pot fi achiziţionate în rate la dezvoltator pe o perioadă de 20, respectiv 24 de ani. De asemenea, un alt tip de locuinţă de trei camere, un penthouse sau un apartament cu patru camere au locul de parcare inclus în preţ.

De asemenea, compania Adama oferă în complexul Edenia din Titan un apartament cu trei camere la 99.000 de euro (TVA inclus), ce vine la pachet cu bucătăria mobilată şi utilată şi o boxă. În Evocasa Optima, o locuinţă cu două camere costă 64.900 de euro.

În proiectele Red House 1 şi Red House 2, dezvoltatorul oferă posibilitatea personalizării amenajărilor. În plus, locurile de parcare adiacente celor două ansambluri rezidenţiale sunt disponibile în mod gratuit cumpărătorilor.

Case între 380 şi 750 de euro pe metru pătrat
În cadrul ansamblului de case La Riviere, curtea adiacentă locuinţelor este inclusă în preţ. Dezvoltatorul oferă posibilitatea de a achiziţiona o vilă la roşu, la preţul de 380 de euro pe metru pătrat, faţă de 700 de euro pe metru pătrat la cheie. La cumpărarea unui lot de teren cu 90 de euro pe metru pătrat, cumpărătorul primeşte gratuit proiectul pentru casă. Compania acceptă şi plata în rate, după achitarea unui avans cuprins între 10% şi 25%. La achitarea integrală a locuinţei, preţul este negociabil.

În cadrul complexului Maple Place, cei interesaţi pot beneficia de o ofertă specială: o casă la cheie începând cu 750 de euro pe metru pătrat. Locuinţele sunt complet finisate şi mobilate potrivit preferinţelor clienţilor, bucătăriile sunt utilate, iar grădina de 200 de metri pătraţi este amenajată.

Parcare şi grădină gratuite pentru clujeni
În Cluj, cei care doresc să cumpere o locuinţă în cadrul ansamblului rezidenţial Mao Life, pot face acest lucru şi accesând programul Prima Casă. Tot cei de la Mao Life includ în oferta lor pentru apartamentele cu 3 camere gratuit locul de parcare subteran, gata intabulat, cu CF. De asemenea, primii clienţi primesc gratis grădina.

Reducere de 8.500 de euro la vilă
Nici celelalte oraşe ale ţării prezente la ImoSfera nu se lasă mai prejos la capitolul oferte speciale. Astfel, în cadrul Boreal Residence din Constanţa, o vilă de 112,6 metri pătraţi construiţi poate fi achiziţionată cu 99.500 de euro (TVA inclus), faţă de 109.116 euro, preţul de listă. Totodată, în Roua Residence din Ploieşti, o vilă de 126,4 metri pătraţi construiţi costă în timpul târgului 109.500 de euro (TVA inclus), faţă de 118.000 de euro. În Cartierul Europa din Oradea, cea mai accesibilă ofertă o reprezintă o vilă cu o suprafaţă construită de 118,22 de metri pătraţi, ce costă 69.331 de euro (TVA inclus).

În cadrul ansamblului Privilegio din Braşov, dezvoltatorul pune la dispoziţia cumpărătorilor finisaje la cheie şi o boxă pentru apartamentele cu trei şi patru camere. Tot în Braşov, dar în cadrul complexului Bellevue Residence, orice cumpărător va beneficia de un bonus în valoare de 16.500 de euro (+TVA), constând în garaj şi boxă gratuite.

Terenuri la munte în rate la proprietar
Oferte speciale există şi pe segmentul terenuri, reprezentat în cadrul ImoSfera de compania Lord of Lands. Astfel, în zona comunei Hălchiu, din apropierea Braşovului, un lot de teren de 500 de metri pătraţi poate fi achiziţionat în rate direct la proprietar, cu un avans de 300 de euro. Preţul standard este de 10 euro pe metru pătrat, dar la plata integrală acesta scade la 8 euro pe metru pătrat. În zona Bran-Moeciu, cei interesaţi pot cumpăra terenuri pentru case de vacanţă de 800-1.500 de metri pătraţi. Plata se face în rate la proprietar şi ajunge la 54 de euro pe lună, iar avansul este de 10%.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe