34 900 de euro, cea mai ieftina locuinta la TNI

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Publicat pe: 17 Noiembrie 2009, Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2009

Cei care se gandesc sa-si cumpere o locuinta au avut posibilitatea sa analizeze 110 proiecte imobiliare, la Targul National Imobiliar, unde cea mai ieftina oferta a fost o garsoniera de 34 900 EURO. Peste 3.256 de persoane au vizitat TNI, intre 12 si 15 noiembrie.

In actualul context economic, suprapus unei perioade electorale, 3.256 de vizitatori au calcat pragul Targului National Imobiliar . Acestia au putut analiza oferte cu preturi intre 34.900 EURO TVA inclus si 308.000 EURO+ TVA, pentru locuinte situate in Bucuresti, ILFOV si Valea Prahovei.

In topul cerintelor pentru locuinte s-au aflat garsonierele si apartamentele de maximum 2 camere situate in zone cu acces facil catre statiile de RATB sau metrou.

Pentru acestea, preturile au scazut cu aproximativ 30-40 % fata de inceputul anului. 

Desi inca mai persista gandirea “ Mai este loc de reduceri!” sau suspiciunile ca preturile sunt atat de mici, incat sigur ceva nu e in regula, in cadrul TNI au fost programate aproximativ 148 de vizionari pentru perioada imediat urmatoare.

Printre companiile participante la aceasta editie s-au numarat : Impact Developer & Contractor, Apulum 94, Banca Comerciala Romana, Partener Group Invest, Romfelt Real Estate, Trend Imobiliar, Can Serv, Domus Stil, Volksbank, RPF Property Fund etc.

Vizitatorii TNI, premiati de organizatori

Cei care au trecut pragul Palatului Parlamentului, unde a avut loc evenimentul, au fost premiati primind, pana la sfarsitul anului 2009 o reducere de 10 % la orice articol de mobilier oferit de catre ART & HOME si ROMINA.

“Ne declaram foarte multumiti de prestatia expozantilor nostri ce au creat oferte speciale in perioada targului pentru a face fata concurentei directe din cadrul evenimentului. In ce priveste numarul de vizitatori, acesta este semnificat mai mic fata de editiile anterioare, ceea ce reconfirma situatia nefavorabila din piata imobiliara si reticenta romanilor a face o astfel de investitie”, au declarat  organizatorii.

(Material publicitar)

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe