Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 mai 2018

Această vilă din București poate fi cumpărată cu 950.000 de euro. De ce este excelentă dacă vrei să faci o investiție imobiliară

scris de Corina Varlan in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Investițiile în proprietăți imobiliare au devenit tot mai populare în ultimii ani, acestea fiind foarte ofertante atunci când vine vorba despre câștigurile pe care le poți obține.

Probabil că, la rândul tău, te-ai gândit să faci o astfel de investiție, dar nu știi exact ce tip de proprietate ar putea să îți aducă cele mai multe beneficii pe termen lung.

O opțiune bună în București este, de exemplu, cea a achiziționării unei vile cu notă istorică și aer nobil, care este atractivă pentru mulți potențiali chiriași, captivează privirile trecătorilor prin elementele sale arhitecturale deosebite și se poate transforma în timp într-un activ chiar mai valoros pentru proprietar.

Faptul că, în general, astfel de vile se află în zona centrală sau ultracentrală a orașului nu poate fi decât un avantaj în plus. Potențialii chiriași pot fi astfel retaileri, firme care își doresc un spațiu de birouri aparte sau aflate în căutarea unui spațiu comercial care să le ofere un vad bun și proximitate față de zona centrală.

O astfel de proprietate a fost scoasă recent la vânzare pentru suma de 950.000 de euro, este localizată în zona Armenească din București, la doar câteva minute de Piața Universității, și se află în portofoliul RE/MAX Freedom Group, parte a rețelei de agenții RE/MAX România.

Construită în anul 1891, vila își păstrează farmecul nobil, dar dispune și de un punct forte semnificativ care o transformă într-o adevărată oportunitate pentru cei care vor să facă o investiție în imobiliare, dar nu își doresc să cheltuiască bani în plus pe lucrări de modernizare și amenajare, mai exact a fost consolidată și renovată în totalitate în urmă cu doar câțiva ani.

Clădirea este impunătoare, având un regim de înălțime 2S+P+1E+M, și este amplasată la intersecția dintre două artere de circulație, bucurându-se astfel de o deschidere amplă și de un trafic pietonal bun, lucru care o face, de asemenea, atractivă pentru chiriași. Acest fapt este demonstrat deja, mulți dintre cei care au închiriat spațiile comerciale din cadrul vilei desfășurându-și activitatea în această locație de ani de zile.

Galerie foto completă AICI

„Este un activ de calitate la un preț sub valoarea de înlocuire și o oportunitate investițională <la cheie>, capabilă să genereze cash lunar fară bătăi de cap, mai ales că ne putem eventual ocupa și de administrarea acestui imobil, dacă dumneavoastră nu doriți sau nu dispuneți de timpul și resursele necesare”, spun reprezentații RE/MAX Freedom Group în anunțul de vânzare.

Un alt avantaj este acela că proprietatea este versatilă și oferă atât posibilitatea de a fi închiriată în întregime, cât și pe componente, în scop rezidențial sau parțial rezidențial.

Vila dispune de o suprafață utilă de 840 de mp, are 10 camere, și este amplasată pe un teren de 270 de mp. Află AICI mai multe detalii despre această proprietate

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cât costă o vilă nouă în zona centrală a Bucureștiului? Ar putea fi cea mai bună opțiune pentru familia ta

O proprietate în zona centrală a Capitalei vine cu multiple avantaje. Aceasta va fi întotdeauna valoroasă, dar este și o alegere ideală pentru cei care au un program foarte...

citește mai departe
Cele mai MARI vs. cele mai MICI chirii. Top zone în marile orașe

La fel ca în cazul prețurilor de vânzare, Clujul concurează în mod vizibil Bucureștiul și pe acest segment de piață. Doar câteva zile ne mai despart de începutul lunii...

citește mai departe
București: Prețurile apartamentelor, pe CARTIERE

Spre deosebire de alte mari orașe ale țării, Capitala oferă o plajă mult mai largă de oportunități – inclusiv din punct de vedere financiar – pentru potențialii cumpărători. Raportat...

citește mai departe
Luxul la el acasă: amenajarea unei vile istorice din București

Designerii au creat un ambient aerisit, funcțional și confortabil. Situată în Capitală, vila din imagini face parte din patrimoniul arhitectural al anilor 1900. Recent, proprietatea a fost amenajată pe...

citește mai departe
un pic despre manipularea pietei imobiliare

Piata imobiliara ca orice alt segment economic, si nu numai, este supusa in mod constant unor actiuni de deturnare si …

Continue reading

citește mai departe