Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
26 feb. 2010

Aglomeratie si promotii la deschiderea Sun Plaza

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

eschiderea Sun Plaza, anuntat de dezvoltatori drept „cel mai mare centru comercial din Romania”, a avut loc joi, la magazinele din incinta acestuia fiind mare aglomeratie la promotiile speciale anuntate de retaileri.

Cei 130 de retaileri din centrul comercial Sun Plaza, deschis joi in zona Piata Sudului din Capitala, au investit 80 milioane euro pentru amenajarea magazinelor si in marfa, precizeaza Mediafax.
Conform dezvoltatorului proiectului, EMCT, 97% din suprafata inchiriabila de 80.000 de metri patrati a fost deja contractata de retaileri.
Potrivit dezvoltatorilor, la deschidere sunt disponibile circa 80% din spatii. La fata locului, insa, la o mare parte din magazine inca se lucra la amenajare, astfel ca parea ca spatiile disponibile sunt sub nivelul estimat de proprietari.
Pe de alta parte, in magazinele deschise era plin de oameni interesati de produse, unele dintre ele beneficiind de preturi promotionale.
In prima zi, cei mai multi clienti erau in hypermarketul Cora, dar si la magazinul de articole de incaltaminte Deichmann.
De asemenea, vizitatorii au fost atrasi si de patiseria Brioche Doree, prezenta pentru prima data in Romania.
De asemenea, proprietarii organizeaza, in perioada 25 februarie – 6 martie, o serie de evenimente menite sa creasca numarul de vizitatori.

In perioada urmatoare vor mai avea loc concerte ale unor trupe precum Morandi, Vama, Parazitii, Voltaj si Hi-Q.

In aceeasi perioada, cei care fac cumparaturi in mall pot participa la o tombola, care are drept premiu o vacanta de 7 zile, pentru doua persoane, la Rio de Jainero, plus bani de buzunar.

Bugetul de marketing alocat de proprietari se ridica la 1,3 milioane de euro.
Conform reprezentantiilor centrului comercial, primele date privind numarul de vizitatori vor fi disponibile vineri dimineata, acestia estimand pentru ziua deschiderii ca 50.000 de persoane care vor intra in mall.
Printre magazinele deschise in incinta mall-ului sunt atat branduri romanesti, cat si din cele internationale.
Astfel, Sun Plaza include un hipermarket Cora si magazine Baumax, Mobexpert, Flanco, precum si zone de lifestyle si fashion ocupate de Zara, C&A, Marks and Spencer, Debenhams, New Yorker, Hervis, Sprider, Koton, Diverta, Humanic si Deichmann.
Alti retaileri sunt Bershka, Pull&Bear, Douglas, Sephora, Nine West, Pimkie, Orsay, Promod, Motivi si Levi’s.
In zona de restaurante vor fi deschise restaurante McDonald’s, KFC, Pizza Hut, Cinnabon, Mezzo di Pasta, dar si Dristor Kebab.
Centrul va cuprinde 15 sali de cinema, care vor fi deshise in aprilie, cu o capacitate de 3.000 de locuri in multiplexul Cinema City, clubul de bowling si billiard Oxygen, care se intinde pe 2.000 metri patrati, cazinoul Game World, un pub si cafenele, printre care Starbucks si Brioche Doree.
Pe de alta parte, printre magazinele ce urmeaza sa fie deschise in perioada urmatoare se numara Debenhams, New Yorker, Hervis, Humanic, Koton, precum si Starbuks, McDonalds si Cinema City.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe