ANL a receptionat in iulie 401 apartamente

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Publicat pe: 29 Iulie 2009, Ultima actualizare: 29 Iulie 2009

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat, in iulie, 401 de apartamente destinate inchirierii in noua judete din tara, potrivit unui comunicat remis miercuri de agentie, conform NewsIn.

Astfel, au fost receptionate apartamente in Marghita, judetul Bihor (32), in Braila (16), in Galati (14). In judetul Neamt au fost finalizate si receptionate 154 de unitati locative, dintre care 60 in Roman si 94 in Piatra Neamt.

De asemnea, ANL a receptionat 50 de apartamente in judetul Satu Mare, dintre care 31 in Tasnad si 19 in Dorolt, 36 in Ramnicu Valcea (judetul Valcea), 24 in Simleul Silvaniei, judetul Salaj, 48 in Cisnadie, judetul Sibiu, si 15 in Falticeni, judetul Suceava.

“La acestea se adauga 12 locuinte finalizate in cadrul Programului – pilot de constructii utilizand tehnologii noi, in judetul Valcea, localitatea Ocnele Mari, strada Alexandru Ioan Cuza”, se arata in comunicatul ANL.

De la inceputul anului, Agentia Nationala pentru Locuinte a receptionat 1494 de apartamente.

Dupa finalizare, Agentia Nationala pentru Locuinte preda locuintele primariilor, urmand ca acestea sa le repartizeze tinerilor care indeplinesc conditiile pentru a putea primi o casa.

Programul de locuinte ANL se adreseaza tinerilor care nu isi permit sa-si cumpere un apartament sau sa inchirieze o locuinta de pe piata libera.

Blocurile au trei-patru etaje si sunt impartite in garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere.

Locuintele se acorda tinerilor cu varsta intre 18 si 35 de ani, care nu au un apartament in proprietate sau carora nu le-a fost repartizata o locuinta prin acest program.

De asemenea, solicitantii trebuie sa fie incadrati cu contract de munca si sa-si desfasoare activitatea in localitatea respectiva.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe