Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
3 feb. 2010

AVAS scoate la licitatie apartamente

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anuntat miercuri ca organizeaza, in 24 februarie, ora 11.00, la sediul institutiei, licitatie publica pentru vanzarea a trei active ale unor debitori de creanta bancara, transmite NewsIn.

Astfel, Autoritatea pune in vanzare un apartament cu doua camere situat in Falticeni, proprietatea garantilor Sandu Alecu si Sandu Florina. Debitorul a carei creanta trebuie recuperata este S.C. Florand Com S.R.L. Falticeni, jud. Suceava.

Pretul de pornire al licitatiei este de 41.600 de dolari, fara TVA. De asemenea, AVAS scoate la licitatie un apartament cu doua camere in Pascani, judetul Iasi, proprietatea garantilor Dominte Vasile si Dominte Alexandrina.

Activul apartine debitorului S.C. Dom Tour Trans Tir S.R.L. Pascani, jud. Iasi. Pretul de pornire al licitatiei este 31.020 de dolari, fara TVA.

Cel de-al treilea debitor este Top Auto 95 CMM S.R.L. Bucuresti, pentru care AVAS organizeaza o licitatie pentru vanzarea unei cladiri cu destinatia de locuinta, tip vila si teren in suprafata de 1542,5 mp, proprietatea garantului Bacria Marius Mihai, situate in Comarnic, judetul Prahova.

In acest caz, pretul de pornire al licitatiei este 155.900 de dolari, fara TVA.

Garantia de participare la licitatie reprezinta 30% din pretul de pornire aferent activului pentru care se liciteaza. Pretul de adjudecare se poate achita in dolari sau echivalentul in lei, la cursul BNR valabil la data platii.

„Conform art. 71 alin. 2 din O.U.G. nr. 51/1998, republicata, cu modificari si completari, toti cei care poseda un drept real asupra bunurilor scoase la vanzare au obligatia, sub sanctiunea decaderii, sa faca licitatorului dovada acestuia pana in preziua licitatiei, respectiv 23 februarie 2010.

Persoanele fizice si juridice straine pot participa la aceasta licitatie publica, cu respectarea prevederilor Legii nr. 312/2005 privind dobandirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor de catre cetatenii straini si apatrizi, precum si de catre persoanele juridice straine”, se arata in comunicatul trimis miercuri de AVAS.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe