Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
7 iul. 2010

Berceanu: In 2011 vom ajunge din Pitesti in Constanta pe autostrada

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Mininstrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, miercuri, la Calafat, ca in sezonul estival 2011 se va putea circula pe autostrada de la centura Pitesti la centura Constanta, dar ca pe portiunea Cernavoda-Constanta circulatia se va face pe o singura banda de mers.

berceanu,pitesti,constanta,autostrada„De la intrarea in Pitesti, pe la centrura ocolitoare a Pitestiului pana la centura ocolitoare a Constantei, vrem sa dam drumul la circulatie la anul, in vara, chiar daca pe ultima portiune la care se lucreaza acum, Cernavoda – Medgidia, Medgidia – Constanta, ocolitoarea Constantei, partea de finalizare a acestor portiuni este la sfarsitul anului 2011.

Noi am discutat cu constructorii ca in iunie, in sezonul estival 2011 sa se circule macar pe o banda si apoi sa se finalizeze macar pana la sfarsitul anului, ca sa nu fie necesar in vara viitoare sa mergi pe autostrada o portiune si sa iesi pe niste drumuri nationale.

Constructorii sunt destul de bine mobilizati si se poate atinge aceste obiectiv”, a sustinut Berceanu.

Ministrul Transporturilor a mai spus ca se doreste finalizarea inainte de termen si a centurii ocolitoare din nordul Capitalei.

„De asemenea, in jurul Bucurestiului, pe partea de nord, se face la patru benzi.

Asta nu e o lucrare pe bani europeni, e de la buget, dar, de asemenea, lucrarile sunt destul de avansate, incat macar in vara anului viitor vom putea crede ca exista aproape peste tot patru benzi.

Si acolo termenul de finalizare este destul de tarziu, insa incercam sa devansam lucrurile pentru ca in vara anului viitor sa avem patru benzi de la intrarea in Pitesti pana la mare”, a mai afirmat Berceanu.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Părerile cititorilor
1 părere
 • robert

  Domnu Berceanu vorbeste numai prostii.
  Incompetenta sa este de nedescric.
  Dansul stie cum se face un terasament la o autostrada?
  Stie ca pe o straduta mica in tot aliniamentul ei se mai intalnesc si se construiesc si poduri?
  Cum circula dansu pe jumatate de pod?
  Unde a vazut Berceanu(ministru) ca un pod se face pe jumatate?
  Din punct de vedere tehnic, teoretic si practic nu se poate face domnule MINISTRU.
  Acelasi lucru e valabil si in cazul terasamentelor.
  Dar nesimtirea ta si a celorlalti politicieni nu are limite.
  Mincinosi ati fost, mincinosi si nesimtiti veti ramane.
  Nu mai promiteti cand nu stiti ce vorbiti.
  INCOMPETENTILOR.
  Apropo, autostrada Cernavoda Constanta si Centura Constantei se vor finaliza cela mai devreme in 2012 spre sfarsit, domnule MINISTRU.
  Cititi acest comentariu peste 2 ani si veti vedea ca am dreptate.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe