Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară

Introdu minim 3 caractere
Caută în
26 Oct 2016

Cameleo.ro dă culoare locuinței tale!

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Home & Deco, Ştiri imobiliare

O lucrare de artă bine aleasă poate „transforma” de-a dreptul un ambient.

Te afli în căutarea unor soluții inedite de decorare a unui spațiu? Dacă da, fă-ne o vizită pe Cameleo.ro! Aici îți punem la dispoziție un amplu portofoliu de fotografii de autor, realizate de artiști români și imprimate la dimensiuni de tablou.

sim 2

Fie că îți dorești o imagine care să îți lumineze camera de zi sau o serie de fotografii care să îți coloreze bucătăria, noi încercăm să îți oferim cât mai multe imagini relevante, interesante, și, nu în ultimul rând, frumoase. Frumoase pentru apartamentul tău sau poate pentru garsoniera unui prieten sau poate frumoase pentru micul tău spațiu de la birou.

Tablourile de pe Cameleo.ro sunt disponibile în trei variante:

1. Art print:
Imaginea este imprimată pe hârtie foto satin de 200 g/mp cu o imprimantă profesională Epson Stylus Pro GS 6000, la o rezoluție de 1440 dpi. Tehnologia de imprimare folosește 8 cerneluri pe bază de solvenți, printurile fiind rezistente la apă şi UV. În plus, toate lucrările de acest tip vin deja înrămate (opțiunile de rame sunt multiple).

sim 1

2. Forex print:
Imprimarea se face cu o imprimantă profesională AGFA Anapurna M2050, la o rezoluție de 1440 dpi, direct pe suport – un material din PVC expandat, cu o suprafață fină și netedă. Cu o greutate foarte mică, de 400 kg/m3, acesta este recomandat pentru lucrările de dimensiuni mari și nu necesită înrămare sau alte accesorii, fiind gata de așezat pe perete (se lipește cu bandă dublu-adezivă).

sim 3

3. Canvas print:
Imaginea este imprimată pe o pânză specială, de 300 g/mp, cu o imprimantă profesională AGFA Anapurna M2050, la o rezoluție de 1440 dpi. Tablourile pe canvas se livrează gata montate pe un șasiu de lemn de 25 mm, în cazul lucrărilor mici, sau 45 mm, în cazul lucrărilor mai mari de 50 cm. Lucrările pe canvas sunt și ele livrate gata de montat pe perete, cu toate accesoriile necesare.

Gata de cumpărături? Vizitează-ne pe www.cameleo.ro!

sim 4

Părerile cititorilor
1 părere
  • EMILIA

    SUPERBA!
    TOTUL IMI PLACE! BUN GUST SI RAFINAMENT PESTE TOT!
    FELICITARI REALIZATORILOR!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește cele mai noi știri din piață

102 THE ADDRESS (P)

Apartamentele cu două, trei sau patru camere îți oferă doza potrivită de lux și confort pentru a reveni mereu, cu bucurie și nerăbdare, la tine acasă. Ansamblul rezidențial 102...

citește mai departe

Proiecte rezidențiale importante apar pe harta Capitalei!

Apetitul pentru dezvoltarea de locuințe capătă din nou avânt. După un 2017 favorabil, 2018 a început sub auspicii pozitive pentru piața rezidențială românească. Dincolo de tendința de evoluție a...

citește mai departe

Bucureștiul, cap de afiș la scumpiri pe piața apartamentelor în februarie

Spre deosebire de luna precedentă, locuințele din blocurile vechi au avut o evoluție ascendentă în marile orașe. Pe parcursul lui februarie, prețul mediu solicitat pentru apartamentele (noi și vechi)...

citește mai departe