Cel mai bun mix de oferte la Targul Imobiliar Project Expo Exclusiv

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Publicat pe: 16 Noiembrie 2009, Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2009

In perioada 27- 29 noiembrie 2009 la Palatul Copiilor din Bucuresti, Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv va oferi vizitatorilor sansa de a lua contact cu cele mai noi oferte prezentate de catre elita dezvoltatorilor imobiliari.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv va aduce un plus de valoare peisajului imobiliar autohton prin reunirea companiilor active si puternice, ce sunt capabile sa reziste chiar si in conjunctura actuala a pietei.

Ultima editie din acest an se bazeaza pe aceleasi ingrediente ce au asigurat succesul fiecarui targ marca Project Expo, avand ca scop impulsionarea fenomenului imobiliar, cat si generarea unor evenimente reusite si apreciate de public.

Reusita consta in realizarea unui mix eficient intre varietatea ofertelor propuse alaturi de preturile cele mai avantajoase, astfel adresandu-se intregului segment de persoane dornice sa achizitioneze o locuinta. Targurile imobiliare aduc un aport real si semnificativ pe piata imobiliara, fiind importante pentru potentialii clienti.

In cadrul unui eveniment de profil, vizitatorii au oportunitatea de a confrunta ofertele tuturor dezvoltatorilor prezenti si apoi de a alege din paleta vasta de oferte ce se pliaza cel mai bine bugetului de care dispun, cat si nevoilor.

Spre deosebire de alte medii, cum sunt showroom-urile sau prezentarile online, targurile prezinta avantajul ca ofera discounturi reale, promotii, cat si oferte imobiliare foarte tentante, ce sunt special concepute pentru zilele evenimentului.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO Exclusiv este locul ideal unde se pot frutifica aceste avantaje, iar persoanele interesate sunt invitate sa acceseze si site-ul www.projectexpo.ro pentru mai multe detalii. 

(material publicitar)

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe