Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
24 nov. 2009

Cele mai scumpe cinci case de vacanta

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

In cazul unei locuinte de vacanta situata intr-o localitate turistica din regiunea Valea Prahovei, preturile pot ajunge pana la o valoare de patru milioane de euro. Chiar si in conditiile in care proprietatile de lux pot fi achizitionate la jumatate de pret fata de anul trecut, cele mai scumpe cinci vile de vacanta costa peste un milion de euro.

Pe locul I se afla o vila de 16 camere, cu o suprafata de 851 de metri patrati si un teren de 1.000 de metri patrati situata in Poiana Tapului, Busteni, pentru care proprietarul cere 3.800.000 de euro, informeaza Adevarul.

Vila Lupilor” din Sinaia, o cladire cu sapte apartamente de lux, cu cate trei camere si o suprafata de 110 metri patrati fiecare, ocupa locul II, suma ceruta fiind de 2.500.000 de euro.

Locul III 1.700.000 de euro costa o casa de 540 de metri patrati in Cornu. Vila cu sase camere este situata pe un teren de 4.000 de metri patrati.

Locul IV 1.309.000 de euro. Vila din Sinaia, zona Furnica, are o suprafata construita de 393 de metri patrati si dispune de un teren de 494 de metri patrati.

Locul V 1.000.000 de euro costa o vila amplasata pe malul lacului Snagov, in apropiere de Bucuresti. Imobilul are o suprafata construita desfasurata de 500 de metri patrati si un teren de 4.500 de metri patrati.

Potrivit specialistilor de la agentia imobiliara Mervani Invest, in Predeal, pretul mediu este de aproximativ 1.671 de euro pe metru patrat, in Busteni 1385 de euro pe metru patrat, iar in Sinaia aproximativ 1.295 de euro pe metru patrat. Cele mai ieftine sunt vilele din Provita, unde metrul patrat costa 400 de euro.

 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe