Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 feb. 2010

Chiriile locuintelor din Bucuresti si Ilfov s-au redus in 2009 in medie cu 26%

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Chiriile solicitate de proprietari pentru locuintele din Bucuresti si Ilfov au scazut in ianuarie in medie cu 26% fata de aceeasi luna din 2009, cea mai mare reducere fiind la garsoniere, de 27%, pana la 263 de euro, iar cea mai mica la apartamentele cu trei camere, cu 24%, pana la 490 euro.

In cazul imobilelor cu doua camere, reducerea a fost de 26%, de la 480 de euro pe luna in ianuarie anul trecut la 354 de euro pe luna in ianuarie 2010, potrivit unui studiu realizat de site-ul imobiliar MagazinulDeCase.ro, precizeaza Mediafax.

Potrivit ofertelor listate pe site-ul imobiliar, luna ianuarie 2010 nu a adus modificari majore fata de decembrie 2009 in ceea ce priveste chiriile locuintelor vechi din Bucuresti si judetul Ilfov.

Astfel, in cazul garsonierelor s-a inregistrat o diminuare de 3% a chiriilor cerute de proprietari, de la 273 de euro la 263 de euro.

Pentru apartamentele de doua camere, reducerea a fost de 2%, chiria ajungand de la 362 de euro in decembrie 2009 la 354 in ianuarie 2010.

Cea mai mica reducere a fost in cazul imobilelor de trei camere – chiria medie s-a redus cu 1%, de la 497 de euro la 490 de euro.

Locuintele ale caror chirii au fost analizate sunt mobilate, de confort I sau II.

MagazinulDeCase.ro este un serviciu online romanesc de promovare a ofertelor provenite direct de la proprietari, in baza unui pret fix, fara comision. 

 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe