Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
16 Octombrie 2008

Cum să vă decoraţi casa pe cont propriu

scris de casa-gradina.ro in categoria Home & Deco
Ultima actualizare: 16 Octombrie 2008

Iată câteva sfaturi esenţiale pentru cei care vor să îşi decoreze casa singuri. Nu este o muncă uşoară, dar dacă veţi ţine cont de sfaturile noastre, rezultatele vor fi pe măsură.

În bucătărie: puneţi pe jos gresie şi parchet, dacă bucătăria dumneavoastră este în nuanţe naturale de lemn sau piatră. Pentru a face trecerea dintre gresie şi parchet foloseşte baghete metalice. În materie de electrocasnice alegeţi incorporabilele: încadrate în mobilier par mai elegante şi nu ocupă mult spaţiu.
Miciile detalii sunt nota definitorie în bucătărie. Alegeţi tacâmurile în aceeaşi nuanţă cu celelalte accesorii. Astfel, un set de căni în nuanţe de alb, gri sau negru dau mai multă veselie şi se potrivesc oriunde.

În baie: amplasaţi-vă lavoarul la 80-85 de cm, dacă vreţi să aveţi două în baie trebuie să ştiţi că distanţă recomandată dintre ele este de 40 cm. Pentru vasul WC şi bideu înălţimea standard este de 80 cm.

În dormitor: personalizaţi-l cu mici obiecte pe care să le puteţi schimba rapid atunci când simţiţi nevoia să redecoraţi. Pentru mai multă lumină alegeţi nuanţe pastelate de perdele, iar pentru după-amiezele de duminică în care vreţi să aţipiţi, nu uitaţi de draperii.
Toate acestea se asortează cu lenjeria patului şi cu pernele decorative.

În sufragerie: puteţi crea impresia de spaţiu prin aşezarea unei oglinzi deasupra canapelei şi renunţarea la mesele tradiţionale mari. Dacă vreţi şi mai mult spaţiu puteţi alege o măsuţă mică, de cafea.
Că să fiţi sigur că aţi valorificat orice spaţiu la maxim puteţi alege biblioteca din gips-carton. Astfel, orice spaţiu atipic este compartimentat (gips-cartonul este recunoscut pentru faptul că este uşor şi maleabil în execuţie).
V-aţi gândit până acum la huse pentru canapea? Sunt cea mai bună soluţie în cazul în care aţi vărsat ceva pe canapea sau în cazul în care vreţi să schimbaţi rapid faţa livingului dumneavoastră. Preţurile sunt avantajoase (între 170 şi 490 de lei), iar piaţa este bogată în oferte.

Nu este dificil să vă decoraţi casa singur, aveţi nevoie de un impuls, pasiune şi sfaturi de la persoane care se ocupă zilnic cu aşa ceva.

Mai multe informaţii puteţi găsi aici: casa-gradina.ro

Părerile cititorilor
4 păreri
 • imobiliare ploiesti

  Nu este dificil sa iti amenajezi casa singur, trebuie doar sa te informezi foarte mult.

 • ciprian

  foarte sec .. putea-ti sa dati m-ai multe detalii despre amenajarile interioare

 • geordy

  ba este placut dar cine poate sa le faca,dar nu ati dat niste culori de gresie sau parchet,cum poti sate consulti daca nu vezi?????????????

 • ducu

  dragute idei, dar cu talentul meu nu stiu daca va arata dormitorul meu ca in poza.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe