Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
9 sept. 2009

Deschiderea mall-ului AFI Palace Cotroceni a fost amanata pentru 29 octombrie

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Deschiderea centrului comercial AFI Palace Cotroceni, dezvoltat de AFI Europe, a fost amanata pentru data de 29 octombrie, desi initial era programata pentru luna septembrie, a anuntat miercuri dezvoltatorul, potrivit NewsIn.

„In ultima luna si jumatate am semnat peste 30 noi contracte cu retaileri importanti. Brandurile care au ales pe ultima suta de metri sa devina parte a proiectului nostru au facut ca ponderea suprafetei inchiriate sa atinga 95%. Pentru a avea totul foarte bine pus la punct in momentul in care mall-ul isi va primi vizitatorii, incluzand in mod evident si magazinele brandurilor care ni s-au alaturat recent, am decis sa stabilim data deschiderii pentru finele acestei toamne”, a declarat managerul Romanian Malls Division si AFI Palace Cotroceni, Israel Visel.

AFI Palace Cotroceni, situat la intersectia dintre Str. Vasile Milea si Bd. Timisoara, are o suprafata totala de 215.000 mp, iar suprafata inchiriabila reprezinta aproximativ 76.000 mp.

Centrul comercial va contine 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul cinematograf 3D din Romania (IMAX ), restaurante, o pista de carting, doua cazinouri si un patinoar de aproximativ de 1.000 de metri patrati, deschis tot timpul anului.

Noul centru comercial va crea peste 5.000 de noi locuri de munca permanente, incepand cu anul acesta, majoritatea acestora fiind furnizate de retaileri.

AFI Cotroceni Park este un proiect care apartine AFI Europe, unul dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori din domeniul imobiliar din Europa Centrala si de Sud-Est, detinand in Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria proiecte de amploare, cum ar fi centre comerciale si mall-uri, proiecte rezidentiale de lux, cladiri de birouri sau parcuri logistice.

Programat initial pentru deschidere la finele lunii septembrie 2009, AFI Palace Cotroceni reprezinta cea mai mare investitie a companiei din Europa si in acelasi timp cel mai mare shopping mall din Romania.

Investitia totala este estimata la 300 milioane de euro

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe