Dezvoltatorii rezidentiali ameninta cu scumpiri dupa 1 ianuarie

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Publicat pe: 8 Decembrie 2009, Ultima actualizare: 07 Decembrie 2009

Dupa ce au esuat in atragerea de cumparatori cu fel de fel de promotii si discount-uri, dezvoltatorii vor sa schimbe placa si anunta scumpiri incepand chiar din prima zi a noului an.

“Green City a venit in intampinarea clientilor sai cu oferte bine adaptate si cu reduceri semnificative. De-a lungul anului, clientii au beneficiat de pachete speciale pentru prieteni si de case pe pamant la pretul unui apartament de bloc.

La sfarsit de 2009, Green City vine cu un discount de 31.000 euro pentru o casa Neva Standard, valabil pentru cei care se hotarasc sa achizitioneze in 30 de zile de la prima vizionare a casei model”, se arata intr-un comunicat de la dezvoltatorul proiectului.

In schimb, acesta anunta ca oferta este valabila pentru contractele parafate pana in ultima zi a acestui an, urmand ca de anul viitor sa treaca la ‘usoare cresteri de preturi’.

Prin promotia ‘Rasplatim deciziile rapide’, Green City a vandut vile la pret de apartament familiilor si prietenilor”, se specifica intr-un comunicat emis de dezvoltator.

Respectiva promotie a inceput in luna septembrie, dand cumparatorilor posibilitatea sa beneficieze de o reducere de peste 31.000 euro, de la 150.969 euro la 119.130 euro cu TVA inclus in cazul in care semneaza contractul in 30 de zile de la prima vizionare.

Ansamblul rezidential mentionat se construieste in localitatea 1 Decembrie, pe o suprafata de 100 ha, iar faza intai a proiectului care cuprinde 356 de case Neva este gata si primii locatari se vor muta la inceputul lunii decembrie acest an, ne asigura dezvoltatorul.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe