Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
24 sept. 2009

GE Money reduce cu pana la 1% dobanda la creditele ipotecare

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a General Electric, a redus din septembrie marjele de dobanda pentru toate creditele garantate cu ipoteca cu pana la 1% si a redus cu 0,5 puncte procentuale comisionul de acordare, a anuntat joi compania, potrivit NewsIn.

Dupa reducere, marja de dobanda la GE Money porneste de la 7,8% pe an pentru creditele ipotecare in euro si de la 8,8% pentru creditele in dolari, potrivit companiei.

La GE Money, dobanda pentru creditele ipotecare se calculeaza adaugand la indicele Euribor sau Libor la sase luni o marja fixa, aceeasi pe toata perioada contractului, se mai arata in comunicat.

Compania a anuntat ca a redus si comisionul de acordare, de la 2,5 la 2%, in cazul creditelor pentru achizitie sau refinantare, si a eliminat comisionul de analiza a dosarului pentru toate tipurile de credite, in valoare de 200 lei.

GE Money este brandul sub care functioneaza cea mai mare institutie financiara nebancara (IFN) specializata in credite ipotecare, cu un portofoliu de 180 milioane de dolari la sfarsitul lunii august.

GE Money a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare nebancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit SA (specializata in credite ipotecare si imobiliare).

De la achizitie, cele trei companii au trecut printr-un proces de integrare si din iunie 2008 folosesc brandul GE Money. 

 

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe