Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
10 dec. 2009

Gold Plaza Baia Mare – singurul mall aflat în construcţie în nord-vestul ţării

scris de www.imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare

În timp ce în ţară numeroase proiecte sunt anulate sau amânate, Gold Plaza Baia Mare este unul dintre puţinele centre comerciale care îşi continuă lucrările de construcţie.

Gold Plaza este unicul centru comercial şi de divertisment din întreaga regiune de nord-vest a ţării, care beneficiază de finanţare şi care a ajuns de curând la finalul lucrărilor de structură.

Cu un proces rapid de derulare a lucrărilor, o puternică finanţare a proiectului şi o cerere sporită din partea retailerilor, dezvoltarea Gold Plaza Baia Mare se derulează astfel conform planului.

Noul mall va fi cel mai mare centru comercial din nord-vestul României şi va asigura 30.000 de metri pătraţi de suprafaţă brută închiriabilă, 150 de magazine, 6 săli de cinematograf, supermarket, magazine de produse electronice, locuri de joacă pentru copii, o mare varietate de cafenele şi restaurante precum şi facilităţi de parcare.

Proiectul este dezvoltat de compania Futureal Group în parteneriat cu fondul de investiţii Immoeast, iar finanţarea este asigurată de banca MKB, acoperind toate etapele de dezvoltare, precum şi perioada de exploatare a proiectului.

Suma totală la care se ridică investiţia este de 97 de milioane de euro, până în prezent cheltuindu-se aproximativ 50% din investiţia planificată.

Gold Plaza beneficiază de potenţialul întregii regiuni Maramureş, cu 500.000 de locuitori, dar zona de acoperire a mallului va cuprinde şi regiuni adiacente, cum ar fi judeţul Satu Mare sau nordul judeţului Sălaj, atingând astfel un total de 1,2 milioane de locuitori.

Centrul comercial oferă retailerilor oportunitatea unică de a se adresa unei populaţii considerabile ca număr şi puternice din punct de vedere economic, cu o cerere mare pentru retail şi divertisment şi cu puţine opţiuni din care să aleagă.

Proiectul este poziţionat chiar în inima oraşului Baia Mare, în zona rezidenţială principală, cu deschidere la trei bulevarde principale (fiecare bulevard având o deschidere mai mare de 100 de metri).

Cu un concept excelent de retail, o amplasare şi o vizibilitate superbe, bun acces pietonal şi la transportul public, dar şi cu o echipă de dezvoltare care beneficiază de o experienţă vastă, Gold Plaza a reuşit să atragă puternici chiriaşi-ancoră şi alţi retaileri de top. Aproximativ 60% din spaţiul de retail este pre-închiriat pe o perioadă de aproximativ un an de la data iniţierii proiectului.

Retailerii de top care s-au alăturat deja Gold Plaza sunt: Cinema City, New Yorker, Reserved, Douglas, Cropp Town, Sprider, Adidas, Orsay, Leonardo, Motivi, Altex şi GameWorld. Cinema City va fi primul cinematograf modern multiplex din regiunea de nord-vest a ţării.

Părerile cititorilor
2 păreri
  • Adriana Lefter

    Pentru a afla aceste informatii, va rugam sa va adresati reprezentantilot centrului comercial. Va dorim succes!

  • valeria

    imi place foarte mult centru comrcial si as vrea sa inchiriez pentru un restaurant sint bucatareasa si imi doresc mult sa deschid un restaurant dacama puteti informa cit costa chiria pentru un restaurant astept raspuns multumesc mult

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe