Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
16 iul. 2010

Imobiliare „low cost”: apartamente de la 25.000 euro

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Targul Imobiliar PROJECT EXPO reuneste unii dintre cei mai importanti dezvoltatori de pe piata intr-o editie speciala „low cost”, in perioada 16-18 iulie la Palatul Copiilor, cea mai ieftina locuinta scoasa la vanzare fiind o garsoniera de 30 mp, in valoare de 25.000 euro.

imobiliare,apartamente,locuintaReducerile cu care cei de la Premier vin la PROJECT EXPO: „Low Cost” ajung pana la 12.000 de euro. Astfel, cea mai ieftina garsoniera prezenta la targ costa 25.000 euro, are 30 de metri patrati si este situata intr-o vila complet finisata aflata langa statia de metrou IMGB.

Pe langa un pret cu adevarat low-cost dezvoltatorul South Pacific vine la PROJECT EXPO: „Low Cost” si cu un sistem inovativ de constructii. Avalon Residence va avea in componenta doar „ozon homes”, un proiect la care dezvoltatorul lucreaza de mai bine de doi ani. 

Un apartament cu doua camere si gradina proprie costa de la 49.875 de euro, iar unul cu terasa are un pret de 47.775 de euro. 

„Am decis sa incepem promovarea in cadrul targului PROJECT EXPO: „Low Cost” pentru ca evenimentul se pliaza perfect atat pe nevoile pietei, cat si pe intentiile noastre”, spune George Prelea, presedintele South Pacific.

In cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO: „Low Cost” , compania vine cu oferte speciale si pentru locuinte din ansamblul Sydney, care cuprinde 173 de apartamente, duplexuri si case insiruite, dezvoltate pe un teren de 2,6 hectare. Reducerile pentru acestea sunt cuprinse intre 80.000 si 160.000 de euro si sunt valabile doar pe perioada targului.

Avantgarde Rezidential, situat in Prelungirea Ghencea, se adresează acelor persoane care isi doresc luxul la un pret social. Dezvoltatorul propune garsoniere de 52 de metri patrati la 42.500 euro, apartamente cu doua camere la 50.000 euro sau cu 3 camere la 90.000 euro.

Mai mult de atat, pe perioada targului Alfarom va  inaugura Lili Residence, imobil construit in cartierul Iancului din Bucuresti, unde, in pofida zonei centrale, preturile pornesc de la doar 69.000 de euro. 

Metropolitan Residence, complexul celor de la New House Imobiliare este un alt ansamblu unde se aplica regula “low cost”. 2 camere (suprafete utile intre 66,79 si 68,15 mp)  costa de la 55. 000 euro(TVA 5% inclus), iar 3 camere (suprafata utila 85,78 mp) de la 75. 000 euro(TVA 5% inclus).

Indiferent de varianta aleasa locul de parcare este gratuit. Proiectul  este dezvoltat in Popesti Leordeni, intr-o zona rezidentiala cu acces usor la mijloacele de transport in comun –  doar 300 de metri pana la capatul tramvaiului 34.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Părerile cititorilor
  • Imobiliare “low cost”: apartamente de la 25.000 euro

    […] Articol Ghid Imobiliar: Stiri imobiliare […]

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe