Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
21 feb. 2013

Imobiliare.ro a lansat Spatiicomerciale.ro!

scris de Blitz Imobiliare

Blitz Imobiliare saluta lansarea spatiicomerciale.ro, un nou produs marca imobiliare.ro. Pastrand foarte multe dintre elementele functionale si vizuale ale portalului-mama, spatiicomerciale.ro se doreste a fi un prim pas spre specializare. Iar piata imobiliara romaneasca are nevoie de specializare acum, mai mult ca oricand, dupa haosul in care ne-am scaldat din 2005 incoace. Sa nu uitam ca am depasit cu greu o perioada de boom si o criza imobiliara si, atat actorii principali, vanzatorii si cumparatorii cat si ceilalti jucatori de pe piata s-au maturizat si au alte asteptari. Specializarea este una dintre ele si cine nu este dispus sa faca acest pas se va pierde in multime.

Ce ne place:

-posibilitatea de a accesa si filtra ofertele in lista sau pe harta. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu zonele de interes dintr-un anumit oras, selectia ofertelor pe harta, desi nu se ofera localizarea exacta a acestora, ii poate ajuta mult.
-designul simplu ce focalizeaza atentia pe continut(ofertele imobiliare) si nu pe elementele grafice
-structura si dinamica filtrelor de cautare.

Ce nu ne place:

-lipsa motorului principal de cautare din paginile secundare. Practic, daca esti interesat de inchirierea unui spatiu comercial in localitatea X, dar ai vrea sa arunci o privire si pe vanzari de spatii comerciale sau pe inchirieri birouri, atunci trebuie sa te intorci pe homepage si sa reiei cautarea.
-detaliile suplimentare despre diferitele proprietati sunt amestecate si, de aceea, greu de urmarit

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Topul preturilor caselor pe cartiere bucurestene- Capitala contrastelor

harta preturi case pe cartiere bucurestene Topul preturilor caselor pe cartiere bucurestene- Capitala contrastelor ( se face click pe text)

citește mai departe