Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
27 mart. 2012

În premieră pentru România, Construct Expo 2012 va găzdui Concursul European al Montatorilor de Pardoseli (P)

scris de Adriana Lefter in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

La competiţie vor participa reprezentanţi ai şase ţări, inclusiv România.

În perioada 29 martie–01 aprilie 2012, la Romexpo va avea loc cea de-a XIX–a ediţie a Târgului internaţional de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii Construct Expo.

Cu această ocazie, Asociaţia Montatorilor de Pardoseli din România (AMPR), cu sprijinul Asociaţiei europene EUFA P+F (Professional Training in Parquet laying and Flooring Technology Europe – Asociaţia Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet şi a Montatorilor de Pardoseli), şi organizatorul logistic Paloma Tours vor organiza Concursul European al Montatorilor de Pardoseli, ediţia 2012, Bucureşti.

Concursul va avea loc în pavilionul C3 din cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO şi se va desfăşura în perioada 29-31 martie, ultima zi fiind rezervată festivităţii de premiere a câştigătorilor.

În cadrul competiţiei şi-au anunţat participarea reprezentanţi din şase ţări: Germania, Austria, Italia, Cehia, Polonia şi Romania, iar cele două tematici de concurs sunt:

– Pardoseli elastice, etapă ce constă în executarea a trei montaje: linoleum, mochetă şi pardoseală PVC
– Pardoseli din lemn, etapă ce constă în executarea unui montaj de parchet masiv şi a finisajelor aferente.

Jurizarea competiţiei va fi realizată de catre absolvenţii cursurilor de arbitraj organizat de către EUFA P+F.

Construct Expo 2012 este o expoziţie dedicată producătorilor, importatorilor şi distribuitorilor, din ţară şi străinătate, din următoarele domenii:

– Produse şi sisteme pentru construcţii
– Amenajări exterioare edilitare
– Utilaje industriale şi echipare de şantier
– Proiectare, consultanţă, design
– Antreprenoriat şi execuţie.

Cu o tradiţie deja consacrată în rândul firmelor de profil, târgul Construct Expo promovează excelenţa şi profesionalismul în serviciile din domeniu, facilitând accesul publicului specializat la inovaţiile tehnologice şi de perfecţionare. În acest sens, pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, vor avea loc o serie de evenimente conexe organizate de către Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”, Asociaţia Patronală Piscine şi Wellness (APPW) şi Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România.

Expoziţia se va defăşura în aceeaşi perioadă cu Ambient Expo, Expo Flowers&Gardens şi Antique Market.

Program de vizitare:
29–31 martie, între orele 10:00 şi 18:00
1 aprilie, între orele 10:00 şi 16:00

Părerile cititorilor
1 părere
  • Vlad Paduraru

    Am vazut concursul doar pe link-uri, pe Facebook… Mi s-a parut interesant. Cel mai interesant este ca editia asta a fost organizata in Romania, la Romexpo. La Construct Expo sau la Ambient Expo.
    Oricum, felicitari organizatorilor! Pentru doamna Mariana Suciu, in special!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Oportunitate de investiție în Snagov: peste 100 de hectare de luciu de apă, plus teren adiacent, cu trei restaurante FOTO (P)

Te gândești să deschizi un business „în mijlocul naturii”, dedicat mai ales locuitorilor Capitalei? În județul Ilfov, zona Snagov, poți găsi o proprietate cu adevărat specială. Aflată în portofoliul...

citește mai departe
Maurer Imobiliare: „Continuăm să lucrăm asiduu la proiectul nostru de peste 300 de unități din centrul orașului Cluj-Napoca” (P)

Apartamentele din cadrul ansamblului Maurer Panoramic vor beneficia, printre altele, de sistem smart home și încălzire prin pardoseală. Te afli în căutarea unui apartament nou, construit cu simțul răspunderii,...

citește mai departe
Stonehill Towers, Târgu Mureș: au început lucrările la primul bloc, de 128 de apartamente (P)

Cea dintâi fază de construcție a complexului rezidențial târg-mureșean urmează a fi predată în primăvara anului 2022. Ansamblul Stonehill Towers, din Târgu Mureș, este amplasat într-o zonă aflată în...

citește mai departe
Firidei Residence: apartamente finalizate, în zona Nicolae Grigorescu, la două minute de metrou (P)

Te afli în căutarea unei locuințe noi, deja finalizate, într-unul dintre cartierele tradiționale ale Capitalei? Firidei Residence respectă aceste cerințe și îți oferă, în plus, acces facil la mijloacele...

citește mai departe
L.A. Residence: vile cu patru camere și teren propriu, în nordul Capitalei, localitatea Tunari (P)

Ți-ai dori să te muți la casă, într-o zonă liniștită și aerisită, dar să beneficiezi, totuși, de acces facil către oportunitățile oferite, în mod obișnuit, de traiul în Capitală?...

citește mai departe