Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
27 mart. 2012

În premieră pentru România, Construct Expo 2012 va găzdui Concursul European al Montatorilor de Pardoseli (P)

scris de Adriana Lefter in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

La competiţie vor participa reprezentanţi ai şase ţări, inclusiv România.

În perioada 29 martie–01 aprilie 2012, la Romexpo va avea loc cea de-a XIX–a ediţie a Târgului internaţional de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii Construct Expo.

Cu această ocazie, Asociaţia Montatorilor de Pardoseli din România (AMPR), cu sprijinul Asociaţiei europene EUFA P+F (Professional Training in Parquet laying and Flooring Technology Europe – Asociaţia Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet şi a Montatorilor de Pardoseli), şi organizatorul logistic Paloma Tours vor organiza Concursul European al Montatorilor de Pardoseli, ediţia 2012, Bucureşti.

Concursul va avea loc în pavilionul C3 din cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO şi se va desfăşura în perioada 29-31 martie, ultima zi fiind rezervată festivităţii de premiere a câştigătorilor.

În cadrul competiţiei şi-au anunţat participarea reprezentanţi din şase ţări: Germania, Austria, Italia, Cehia, Polonia şi Romania, iar cele două tematici de concurs sunt:

– Pardoseli elastice, etapă ce constă în executarea a trei montaje: linoleum, mochetă şi pardoseală PVC
– Pardoseli din lemn, etapă ce constă în executarea unui montaj de parchet masiv şi a finisajelor aferente.

Jurizarea competiţiei va fi realizată de catre absolvenţii cursurilor de arbitraj organizat de către EUFA P+F.

Construct Expo 2012 este o expoziţie dedicată producătorilor, importatorilor şi distribuitorilor, din ţară şi străinătate, din următoarele domenii:

– Produse şi sisteme pentru construcţii
– Amenajări exterioare edilitare
– Utilaje industriale şi echipare de şantier
– Proiectare, consultanţă, design
– Antreprenoriat şi execuţie.

Cu o tradiţie deja consacrată în rândul firmelor de profil, târgul Construct Expo promovează excelenţa şi profesionalismul în serviciile din domeniu, facilitând accesul publicului specializat la inovaţiile tehnologice şi de perfecţionare. În acest sens, pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, vor avea loc o serie de evenimente conexe organizate de către Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”, Asociaţia Patronală Piscine şi Wellness (APPW) şi Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România.

Expoziţia se va defăşura în aceeaşi perioadă cu Ambient Expo, Expo Flowers&Gardens şi Antique Market.

Program de vizitare:
29–31 martie, între orele 10:00 şi 18:00
1 aprilie, între orele 10:00 şi 16:00

Părerile cititorilor
1 părere
  • Vlad Paduraru

    Am vazut concursul doar pe link-uri, pe Facebook… Mi s-a parut interesant. Cel mai interesant este ca editia asta a fost organizata in Romania, la Romexpo. La Construct Expo sau la Ambient Expo.
    Oricum, felicitari organizatorilor! Pentru doamna Mariana Suciu, in special!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Ansamblul rezidențial The Ivy: 800 de locuințe moderne, lângă pădurea Băneasa. Va fi certificat Breeam Excellent! (P)

Dacă visezi să locuiești în sânul naturii, aproape de pădure, fără a face vreun rabat în materie de confort, acest proiect modern din nordul Bucureștiului este întrutotul demn de...

citește mai departe
Aqua City, singurul cartier cu apă de izvor la robinet! Peste 1.800 de apartamente lângă Lacul Morii, deservite de zone verzi, teren de sport, grădiniță și centru comercial (P)

Îți dorești să locuiești într-un ansamblu rezidențial modern, într-o zonă aerisită a Capitalei, care să-ți ofere multiple posibilități de relaxare în aer liber? În acest proiect din București poți...

citește mai departe
Rhodium Residence: ansamblu de tip boutique într-o zonă liniștită, aerisită și cu spații verzi din Cluj-Napoca (P)

Îți dorești ca „acasă” să te poți relaxa deplin, dar și să poți ajunge rapid în mijlocul naturii? Acest ansamblu rezidențial îți împlinește ambele dorințe – și nu numai....

citește mai departe
Vile în Paradisul Verde, Corbeanca: liniște și aer curat, în mijlocul naturii (P)

Dacă perioada de izolare te-a făcut să te gândești tot mai serios la a te muta la curte, acest cunoscut cartier rezidențial din proximitatea Capitalei îți poate oferi exact...

citește mai departe
Cartier de vile și facilități complementare în sudul Capitalei, dezvoltat prin parteneriatul Quantum Real Estate Group (P)

Primele patru proiecte din cadrul întregului ansamblu vor ocupa o suprafață de peste cinci hectare și vor cuprinde peste 120 de case și vile, plus spații comerciale. SudRezidential.ro a...

citește mai departe