Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
27 mart. 2012

În premieră pentru România, Construct Expo 2012 va găzdui Concursul European al Montatorilor de Pardoseli (P)

scris de Adriana Lefter in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

La competiţie vor participa reprezentanţi ai şase ţări, inclusiv România.

În perioada 29 martie–01 aprilie 2012, la Romexpo va avea loc cea de-a XIX–a ediţie a Târgului internaţional de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii Construct Expo.

Cu această ocazie, Asociaţia Montatorilor de Pardoseli din România (AMPR), cu sprijinul Asociaţiei europene EUFA P+F (Professional Training in Parquet laying and Flooring Technology Europe – Asociaţia Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet şi a Montatorilor de Pardoseli), şi organizatorul logistic Paloma Tours vor organiza Concursul European al Montatorilor de Pardoseli, ediţia 2012, Bucureşti.

Concursul va avea loc în pavilionul C3 din cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO şi se va desfăşura în perioada 29-31 martie, ultima zi fiind rezervată festivităţii de premiere a câştigătorilor.

În cadrul competiţiei şi-au anunţat participarea reprezentanţi din şase ţări: Germania, Austria, Italia, Cehia, Polonia şi Romania, iar cele două tematici de concurs sunt:

– Pardoseli elastice, etapă ce constă în executarea a trei montaje: linoleum, mochetă şi pardoseală PVC
– Pardoseli din lemn, etapă ce constă în executarea unui montaj de parchet masiv şi a finisajelor aferente.

Jurizarea competiţiei va fi realizată de catre absolvenţii cursurilor de arbitraj organizat de către EUFA P+F.

Construct Expo 2012 este o expoziţie dedicată producătorilor, importatorilor şi distribuitorilor, din ţară şi străinătate, din următoarele domenii:

– Produse şi sisteme pentru construcţii
– Amenajări exterioare edilitare
– Utilaje industriale şi echipare de şantier
– Proiectare, consultanţă, design
– Antreprenoriat şi execuţie.

Cu o tradiţie deja consacrată în rândul firmelor de profil, târgul Construct Expo promovează excelenţa şi profesionalismul în serviciile din domeniu, facilitând accesul publicului specializat la inovaţiile tehnologice şi de perfecţionare. În acest sens, pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului, vor avea loc o serie de evenimente conexe organizate de către Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”, Asociaţia Patronală Piscine şi Wellness (APPW) şi Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România.

Expoziţia se va defăşura în aceeaşi perioadă cu Ambient Expo, Expo Flowers&Gardens şi Antique Market.

Program de vizitare:
29–31 martie, între orele 10:00 şi 18:00
1 aprilie, între orele 10:00 şi 16:00

Părerile cititorilor
1 părere
  • Vlad Paduraru

    Am vazut concursul doar pe link-uri, pe Facebook… Mi s-a parut interesant. Cel mai interesant este ca editia asta a fost organizata in Romania, la Romexpo. La Construct Expo sau la Ambient Expo.
    Oricum, felicitari organizatorilor! Pentru doamna Mariana Suciu, in special!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village! Ansamblul...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe
Liberalizarea pieței de energie. Alege un furnizor cu prețuri competitive, dar orientat spre oameni (P)

De la abonamente fixe lunare, până la facturi cu plata de tip post-consum, Restart Energy oferă, în acest moment, unul dintre cele mai bune prețuri la energie electrică și...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe