Ionut Negoita va investi intr-un spital si o clinica medicala

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare
Publicat pe: 17 Februarie 2010, Ultima actualizare: 17 Februarie 2010

Omul de afaceri Ionut Negoita va incepe in vara acestui an un proiect in Bucuresti, care va include un spital, o clinica medicala, dar si spatii comerciale si cateva sute de locuinte, investitii estimate la 35-40 milioane de euro.

Ionut Negoita va construi zona medicala pe un teren pe care incepuse un proiect care includea un mall si doua cladiri de birouri, si la care a stopat lucrarile in luna decembrie a anului 2008, pe fondul crizei economice.

“Pe acel teren avem deja doua corpuri mari de cladire construite pana la etajul 3. Am renuntat, insa, sa construim mall-ul, pentru ca in zona este concurenta destul de mare pe acest segment. Am modificat proiectul si vom pune accentul pe zona medicala, lucrarile urmand sa inceapa in aceasta vara”, a declarat agentiei MEDIAFAX Ionut Negoita.

Astfel, dintr-o suprafata totala estimata a proiectului de 65.000 de metri patrati, 25.000 de metri patrati vor presupune constructia unui spital, a unei clinici, a unor cabinete stomatologice si pentru operatii estetice. “Vreau sa leg aceast proiect de hotelul Rin si sa facem turism medical.

Romania aduce anual 10.000 de turisti pe segmentul medical, iar Cehia 80.000. In Romania, potentialul turismului medical este destul de mare si neexploatat aproape deloc”, considera Negoita. In afara zonei medicale, proiectul va mai cuprinde 10.000 de metri patrati de spatii comerciale, iar 30.000 de metri patrati vor insuma constructia a circa 500 de apartamente.

“Am investit pana acum in teren si in constructia cladirilor circa 10 milioane de euro si urmeaza sa mai investim alti 35 – 40 de milioane de euro. Banii vor proveni din credite, in proportie de pana la 50%, iar restul din avansurile pe care speram sa le incasam din vanzarea locuintelor, precum si din surse proprii”, a afirmat omul de afaceri.

Ionut Negoita detine doua hoteluri la Otopeni, unul in centrul Bucurestiului si Rin Grand Hotel, din zona Vitan, care, cu cele 1.500 de camere, este cel mai mare din Europa.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe