Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
24 sept. 2009

Israelienii investesc intr-un ansamblu rezidential in Balotesti

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Dezvolatatorul israelian ARH Ventures a anuntat, joi, ca va investi suma de peste opt milioane de euro intr-un ansamblu rezidential care va cuprinde case construite pe structura metalica, in localitatea Balotesti din judetul Ilfov, lucrarile fiind deja demarate in iulie anul acesta, informeaza NewsIn.

„Valoarea investitiei pentru realizarea proiectului rezidential Maple Place este de peste opt milioane de euro si cuprinde terenul, infrastructura proiectului, constructiile si realizarea utilitatilor. Fondurile folosite sunt de la investitori, sunt fonduri private”, a declarat, joi, directorul de marketing al companiei, Anca Axente.

Potrivit acesteia, lucrarile au demarat in luna iulie, iar doua locuinte sunt aproape finalizate.

Aceasta se asteapta ca intregul ansamblu rezidential sa fie terminat in aproximativ doi ani si jumatate. „Ne propunem ca primele 16 case sa le terminam la sfarsitul anului”, a mai spus Axente.

De asemenea, reprezentantul dezvoltatorului israelian a precizat ca profilele metalice folosite in constructia ansamblului sunt fabricate in Romania, la Brasov.

Proiectul se bazeza pe tehnologia constructiilor metalice usoare si prevede constructia a 82 de case, gradinita, parc si spatii de parcare pentru vizitatori, pe un teren de circa 36.000 metri patrati.

Pretul unei locuinte la cheie cu toate beneficiile si facilitatile incluse este de 169.950 euro, cu TVA inclus.

„Folosirea tehnologiei structurilor metalice usoare ofera avantaje substantiale fata de constructiile traditionale, oferind o mai mare precizie, durabilitae si rezistente in timp.

O alta calitate foarte importanta a structurilor metalice in raport cu cele clasice este faptul ca acestea pot fi transporate si montate indiferent de conditiile meteo”, a spus directorul de marketing.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe