Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
26 iul. 2013

La înălțime în nordul Bucureștiului: viața într-un penthouse cu piscină, cu vedere la parc și lac

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei, Lifestyle

România începe să urmeze modelul țărilor occidentale, unde apartamentele situate la ultimul etaj se numără printre proprietățile rezidențiale exclusiviste.

Dacă visezi la o locuință modernă, care să-ți ofere toate facilitățile necesare unei vieți confortabile, dar și privilegiul deconectării de la agitația orașului, Imobiliare.ro îți prezintă o sursă de inspirație:

penthouse Aviatiei interior 1

Apartamentul din imagini (aici poți găsi mai multe detalii despre ofertă) este un penthouse amplasat într-un ansamblu rezidențial nou din nordul Capitalei (zona Aviației). Locuința are o suprafață utilă de 338 de metri pătrați utili și ocupă ultimele două etaje ale unui imobil cu patru nivele, la ultimul etaj fiind amplasată o terasă. Proprietatea beneficiază de o priveliște deosebită, având vedere atât asupra lacului Floreasca, cât și asupra parcului Herăstrău. Ansamblul rezidențial din care face parte locuința beneficiază de pază permanentă și locuri de parcare subterane. Prețul cerut de vânzător este unul demn de aceste beneficii: 1,3 milioane de euro.

penthouse Aviatiei ansamblu

Deși imobilul nu este încă finalizat, proprietarul vine cu o sugestie de amenajare a acestuia în stil contemporan, cu accente rustice și chiar clasice. În living, spre exemplu, un mobilier perfect funcțional, în linii simple, se poate combina armonios cu elemente precum șemineul, obiecte din lemn masiv (cele două măsuțe de cafea), precum și cu pereții placați cu lemn sau cărămidă aparentă. Același sincretism, dar într-o variantă cumva mai acută, este foarte potrivit și în birou: pentru un efect deosebit, un candelabru fantezist, realizat din coarne de cerb, poate fi pus la un loc cu o masă de lucru modernă, cu aspect rotunjit, o măsuță de cafea din lemn, cu design clasic, dar și cu un set de fotolii cu imprimeuri animale. La nivel cromatic, designerii sugerează alegerea unor culori neutre, inspirate de natură (diferite nuanțe de bej, maro sau gri), pentru a pune astfel în evidență contrastul dintre forme sau elementele specifice diferitor stiluri.

penthouse Aviatiei interior 3
penthouse Aviatiei interior 2
penthouse Aviatiei scara
penthouse Aviatiei dormitor
penthouse Aviatiei birou
penthouse Aviatiei baie

Locuința dispune de șase camere – un living amplu, deschis (ce cuprinde și bucătăria, și zona de dining), patru dormitoare cu baie proprie (dintre care unul matrimonial) și un birou. Terasa apartamentului, cu o suprafață de 240 de metri pătrați utili, poate fi perfect amenajată pentru relaxare în zilele însorite de vară – cu o piscină de 35 de metri pătrați, arbuști ornamentali, scaune, canapele și șezlonguri.

penthouse Aviatiei terasa 1
penthouse Aviatiei terasa 2
penthouse Aviatiei terasa 3
penthouse Aviatiei terasa 4
penthouse Aviatiei plan 1
penthouse Aviatiei plan 2

Citește și: Ingredientele unei reședințe de lux autohtone: amenajare în stil clasic, vegetație, piscină, saună și spa

Părerile cititorilor
2 păreri
  • Nicu

    cred ca exagerați cu pretul cerut ,cu banii aceștia sunt multe variante daca i-aș avea . . . Poate daca iereați intr-o capitala occidentala vestica poate ca aveați șanse ,se găseau investitori asiatici , dar va sugerez sa nu va pierdeți speranța încercați cu prima casa poate reușiți !

  • Dan Stroescu

    Penthouse-ul dumneavoastra reprezinta un exemplu de bani directionanti intr-un sens gresit. Pretul este mult prea mare pentru un apartament, chiar unul exclusivist, iar pentru unele dotari ( terasa circulabila) suprafata ridicata nu aduce cu sine o utilitate ridicata ( un gratar, o piscina si sezlonguri merg si la o terasa de 80 mp, nu iti trebuie 240 mp) pentru asta. Tinand cont ca cereti banii cu care se pot face 2-3 vile de lux pe pamant, sau 1-2 considerand si pretul terenului, ma tem ca nu ati facut investitia optima.
    Ca ordin de marime, in 2007, la Barcelona, un asemenea apartament era vandut cu pretul de lista de 840.000 euro. Dumneavoastra cereti cu 50% mai mult, in Bucuresti, in plina criza.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
În februarie, trendul de creștere a prețurilor apartamentelor a continuat. Excepție notabilă în București

În februarie, prețurile solicitate pentru apartamentele noi și vechi scoase la vânzare s-au majorat, la nivel național, cu 0,8%. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată la nivel de țară...

citește mai departe
Prețurile apartamentelor la începutul lui 2022

În ultima lună, cel mai semnificativ avans a fost consemnat de Cluj-Napoca, orașul de pe Someș fiind urmat, la ceva distanță, de Constanța și București, în vreme ce Iașiul...

citește mai departe
Vilă de lux în cartierul Făget, Cluj-Napoca. Se vinde complet mobilată și utilată, are trei terase și loc de piscină – FOTO (P)

Locuința este situată într-o zonă liniștită, dezvoltată în apropierea pădurii din sudul orașului și formată în mod preponderent din case și vile. Visezi să locuiești la curte, într-unul dintre...

citește mai departe
Autograph – promisiunea unui stil de viață definit de calitate, bun gust și siguranță (P)

Ansamblul rezidențial de vile dezvoltat de North Point creează condițiile perfecte pentru un stil de viață liniștit și relaxant, în apropierea Bucureștiului. Proiectul Autograph Otopeni Villas este expresia atenției...

citește mai departe
Oferte de Black Friday pe Imobiliare.ro: reducere de 128.000 de euro la achiziția unei vile în nordul Capitalei

Imobiliare.ro anunță lansarea unei ample campanii de Black Friday, dedicată consumatorilor finali, ce se va derula până la sfârșitul lunii noiembrie. În momentul de față, pe site sunt listate...

citește mai departe