Localizarea, „ingredientul secret” al locuinței ideale? De la cât pornesc chiriile în apropiere de metrou

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei
Publicat pe: 25 Iulie 2014, Ultima actualizare: 25 Iulie 2014

Pentru locuitorii Capitalei, apropierea unui apartament de cel mai rapid mijloc de transport – cel subteran – reprezintă o mare „bilă albă”.

În alegerea locuinței potrivite, localizarea – „tradusă” prin accesul facil la mijloacele de transport în comun și apropierea de puncte de interes precum locul de muncă, școli, grădinițe, parcuri, magazine, centre comerciale etc. – reprezintă un important factor de diferențiere între oferte de închiriere altfel similare ca preț sau suprafață. Pentru locuitorii Capitalei, apropierea de metrou, recunoscut ca cel mai rapid mijloc de transport, reprezintă o mare „bilă albă” la acest capitol.

Citește și: Militari, un cartier căutat de chiriași, în ciuda aglomerației. Vezi de ce și cât costă să stai aici

În acest context, Imobiliare.ro prezintă, potrivit anunțurilor listate pe portal, o selecție a câteva dintre cele mai accesibile oferte de garsoniere, apartamente cu două și cu trei camere situate în apropiere de o stație de metrou (la o distanță mai mică de 500 de metri):

http://www.dreamstime.com/stock-photography-bucharest-panoramic-view-image25989672

Garsoniere:
În zona Bucureștii Noi, o garsonieră în bloc nou, cu o suprafață utilă de 28 de metri pătrați, este scoasă la închiriere la un preț de 180 de euro pe lună. Potrivit anunțului, locuința se află la o distanță de circa 100 de metri de stația de metrou Parc Bazilescu.

În Militari, o locuință monocamerală de 40 de metri pătrați, situată la aproximativ 250 de metri de stația de metrou Păcii are un preț cerut de 200 de euro pe lună. Locuința se află la ultimul etaj al unui bloc cu nouă nivele și este amenajată modern.

În cartierul Crângași, o unitate locativă de 42 de metri pătrați utili poate fi închiriată cu suma de 200 de euro pe lună. Aapartamentul este situat la etajul șase din zece, este recent renovat, precum și complet mobilat și utilat.

În zona Basarabia, o locuință amplasată într-un bloc din 1985, recent renovată și amenajată, este disponibilă spre închiriere la un preț de 200 de euro pe lună. Potrivit descrierii ofertei, proprietatea se află la o distanță mai mică de 50 de metri față de stația de metrou Costin Georgian.

Click pentru a vizualiza anunțuri similare

2 camere:
În zona Berceni, la circa 150 de metri distanță față de stația de metrou Dimitrie Leonida, un apartament bicameral amplasat într-un ansamblu rezidențial finalizat în 2010 (Monaco Towers) are un preț cerut de 225 de euro pe lună. Locuința are o suprafață utilă de 63 de etri pătrați și se închiriază nemobilată.

În zona Titan, un apartament în bloc vechi (construcție 1973), renovat, dar parțial mobilat, este scos la închiriere pe Imobiliare.ro pentru suma de 250 de euro pe lună. Locuința este situată la parterul unui bloc cu patru etaje și se află la o distanță de puțin peste 100 de metri față de stația de metrou Titan.

Tot 250 de euro pe lună este prețul cerut pentru o locuință bicamerală din zona Muncii, situată la o distanță de circa 140 de metri față de stația de metrou cu același nume. Locuința se află la parterul unui bloc cu zece nivele, are o suprafață utilă de 48 de metri pătrați și este complet mobilată și utilată.

În Militari, un apartament cu două camere de aproape 70 de metri pătrați are un preț cerut de 270 de euro pe lună. Locuința este complet mobilată și se află la 200 de metri distanță de stația Păcii.

Vezi mai multe proprietăți

3 camere:
În zona Dristor, un apartament cu trei camere, situat la mai puțin de 100 de metri de stația de metrou cu același nume, poate fi închiriat cu 226 de euro pe lună. Locuința are o suprafață de 65 de metri pătrați și se află la etajul al șaselea dinzece al unui bloc construit în anul 1970.

În Bucureștii Noi, la mai puțin de 100 de metri de stația de metrou Parc Bazilescu, un apartament în bloc vechi (construcție 1970) are un preț cerut de 270 de euro pe lună. Locuința se află la etajul zece din zece și este complet mobilată și utilată.

În zona 1 Mai, la o distanță de circa 150 de metri de stația de metrou cu același nume, o unitate locativă tricamerală este disponibilă spre închiriere la un preț de 280 de euro pe lună. Locuința are o suprafață utilă de 70 de metri pătrați și se află la ultimul etaj din zece al unui bloc vechi.

În apropiere de stația de metrou Lujerului, un apartament în bloc vechi, cu o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, poate fi închiriat cu aproape 300 de euro pe lună. Situat la etajul cinci din zece, acesta este complet mobilat și utilat.

Aici găsești mai multe oferte din aceeași categorie

Părerile cititorilor
1 părere
  • Minimalist Ro

    Probabil ca dorintele cumparatorilor nu reusesc sa se intalneasca cu cele ale pietei. Exista, pe undeva, o nesincronizare a dorintei cu putinta. O evaluare corecta ar fi binevenita.
    Multumesc.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Ce trebuie să știi despre viza de flotant. Acte necesare și alte informații utile

Te-ai mutat într-o locuință închiriată, în gazdă sau la cămin, iar acum ai nevoie de o viză de flotant? Iată cum o poți obține.  Viza de flotant este un...

citește mai departe
Ce verifici la vizionare? Recomandările expertului când vrei să închiriezi o locuință

Ai căutat o locuință online, ai găsit câteva opțiuni care par să ofere toate lucrurile pe care ți le dorești și acum te pregătești de vizionare. Am discutat cu...

citește mai departe
Cum cerni anunțurile de închiriere pentru a-ți găsi locuința perfectă? Sfatul expertului în imobiliare

Ai pornit în goana după chirie și acum ai ajuns în etapa în care cauți printre numeroasele anunțuri publicate online cu proprietăți de închiriat în speranța că vei găsi...

citește mai departe
Tot ce trebuie să știi când intri în goana după chirie în Timișoara

Poate nu este momentul potrivit pentru tine să cumperi o locuință, așa că ai intrat în goana după chirie. Stai fără griji. Îți punem la dispoziție cele mai noi oferte...

citește mai departe
Tot ce trebuie să știi când intri în goana după chirie în București

Ai intrat deja în goana după chirie sau îți aduni acum forțele să intri în cursa care te va aduce față în față cu locuința perfectă pentru tine? Secretul...

citește mai departe