Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
5 nov. 2010

Maple Place – casa ta All Inclusive cu doar 700 euro/mp (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Vizitatorii târgurilor Domus Expo şi Project Expo vor putea beneficia de un discount de 7.000 de euro pentru locuinţele achiziţionate până la sfâşitul lunii noiembrie.

Dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Maple Place, compania ARH Ventures, în parteneriat cu Verida Credit, anunţă participarea în perioada 5-7 noiembrie la două dintre cele mai importante târguri de profil organizate în Bucureşti: Project Expo, ce va avea loc la Sala Palatului, şi Domus Expo Imobiliare, desfăşurat în cadrul World Trade Center.
Din dorinţa de inovaţie şi de a îndeplini nevoile actuale ale pieţei imobiliare, echipa Maple Place va participa în parteneriat cu Verida Credit la ambele târguri imobiliare ce vor avea loc între 5 şi 7 noiembrie, oferind astfel vizitatorilor, în cadrul aceluiaşi stand, o soluţie completă pentru achiziţionarea unei locuinţe: o casă complet echipată şi mobilată şi creditul pentru achiziţii imobiliare.

Echipa Maple Place vă aşteaptă în cadrul celor două târguri cu discounturi special oferite tuturor vizitatorilor Project Expo şi Domus Expo Imobiliare. Cei care vor alege o casă în cadrul ansamblului rezidenţial Maple Place se pot muta imediat, casele care sunt deja finalizate fiind conectate la toate utilităţile necesare, şi pot obţine, în maximum două săptămâni, creditul imobiliar de care au nevoie.

„Pentru participarea la târgurile imobiliare Project Expo şi Domus Expo Imobiliare, am pregătit un discount de 7.000 de euro din preţul standard al casei (122.000 de euro + TVA) pentru toţi cei care vor vizita standurile Maple Place şi Verida Credit din cadrul târgurilor şi vor încheia un antecontract de vânzare-cumpărare până la sfârşitul lunii noiembrie. În acest preţ, clienţii beneficiază de oferta Maple Place All Inclusive. De asemenea, prin parteneriatul cu mai multe instituţii financiare, Maple Place doreşte să ofere clienţilor săi un pachet complet de soluţii pentru achiziţionarea unei case. Considerăm că un astfel de parteneriat, cum este cel cu Verida Credit, aduce avantaje tuturor, dar mai ales celor care îşi doresc o casă şi au nevoie de un credit avantajos” a declarat Anca Axente, marketing manager ARH Ventures.

Conceptul Alege viaţa All Inclusive este creat pentru cei care îşi doresc confortul unui cămin, dincolo de pereţii unei locuinţe. Cei care aleg Maple Place vor găsi aici tot ceea ce au nevoie pentru a se simţi acasă: o locuinţă complet finisată în modelele alese de ei, bucătăria utilată cu ehipament electrocasnic HotPoint ARISTON, mobilier făcut la comandă, conceput de un designer de interior, după nevoile şi dorinţele fiecăruia, două locuri de parcare, grădină amenajată de 200 mp, unde copiii se pot juca în voie, o comunitate de prieteni care îţi va fi mereu alături, sisteme inovatoare de construcţie care te vor ajuta să consumi mai puţină energie şi te vor proteja mai bine împotriva schimbărilor climaterice sau a dezastrelor naturale. În plus, pentru a avea totul complet, Maple Place oferă clienţilor bonus perdele şi draperii pentru întreaga casă, în modelele alese de fiecare.

„Suntem foarte bucuroşi să participăm la ambele târguri imobiliare în parteneriat cu ansamblul rezidenţial Maple Place. Orice târg vor alege vizitatorii, noi vom fi acolo pentru a le oferi produse financiare extrem de avantajoase pentru achiziţionarea unei locuinţe. Verida Credit este specializată exclusiv în acordarea de credite ipotecare şi imobiliare, ceea ce ne permite să ne concentrăm toate resursele asupra identificării şi satisfacerii nevoilor clienţilor, atât în ansamblul Maple Place, partenerii noştri la cele două târguri, cât şi oricărei alte persoane care doreşte să-şi achiziţioneze un imobil” a declarat Dorin Forna, director de vânzari, Verida Credit.

Despre Maple Place

Construit pe un teren de circa 36.000 mp, ansamblul Maple Place cuprinde 82 de case (41 de unităţi tip duplex), grădiniţă, parc şi spaţii de parcare pentru vizitatori. Ansamblul rezidenţial Maple Place se află în localitatea Baloteşti, situată pe DN1, la nord de Capitală, şi la doar 6 km de aeroportul Otopeni. Localitatea este în imediata apropiere a oraşului Otopeni (sud) şi a localităţii Corbeanca (vest). Fiecare casă este construită în regim P+E şi are o suprafaţă desfăşurată de 164,18 mp, precum şi un teren aferent de circa 400 mp. Fiecare locuinţă este dotată cu două locuri de parcare şi o grădină amenajată de 200 mp. Casele sunt livrate la cheie, având toate utilităţile necesare (apă, gaze, canalizare, electricitate, racord la internet, telefonie fixă, cablu), cu contorizare individuală. De asemenea, casele sunt complet mobilate şi utilate cu echipamente electrocasnice de cea mai bună calitate. Pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor clienţilor, astfel încât să simtă în Maple Place cu adevărat confortul de acasă, ARH Ventures oferă consultanţă gratuită în design de interior.
Valoarea investiţiei pentru realizarea proiectului rezidenţial este de peste opt milioane de euro şi cuprinde terenul, infrastructura proiectului, construcţiile şi realizarea facilităţilor.

Despre ARH Ventures

ARH Ventures este un dezvoltator imobiliar canadiano-israelian, prezent pe piaţa din România din 2008. ARH Ventures caută să ofere permanent soluţii inovatoare, care să îmbunătăţească calitatea stilului de viaţă şi să răspundă eficient nevoilor clienţilor şi partenerilor săi.
ARH Ventures promovează un concept de viaţă nou pentru societatea românească – acela al comunităţilor deschise. Aceasta este cheia primului proiect pe care îl dezvoltă în România, Maple Place. Înainte de a pătrunde pe piaţa din România, membrii echipei ARH Ventures au dezvoltat şi coordonat proiecte imobiliare în Statele Unite ale Americii, Canada şi Israel.

Despre Verida Credit

Verida Credit este o instituţie financiară nebancară, prezentă pe piaţa creditelor ipotecare din România din anul 2008, specializată exclusiv în acordarea de credite ipotecare şi imobiliare.
Acest lucru permite concentrarea tuturor resurselor asupra identificării şi satisfacerii nevoilor clienţilor săi pe zona creditelor necesare, atât pentru achiziţionarea unei locuinţe, cât şi pentru finisarea sau renovarea unui imobil aflat în proprietate. În plus Verida beneficiază de suport operaţional şi strategic din partea acţionarilor săi şi de experienţa şi competenţa demonstrate în timp de echipa de management.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
În 2021, dezvoltatorul ansamblurilor Cortina a vândut locuințe în valoare de peste 90 de milioane de euro. Compania continuă investițiile

Lucrările la două dintre proiectele în care au fost tranzacționate proprietăți au început chiar anul trecut. Dezvoltatorul autohton Eden Capital Development a anunțat că anul trecut a vândut locuințe...

citește mai departe
Dezvoltatorul Art City: „Piața rezidențială s-a dublat ca volum de lucrări într-o perioadă de mai puțin de trei ani”

Pentru anul în curs, reprezentanții companiei vizează extinderea portofoliului de proiecte administrate cu încă trei proiecte, predominant rezidențiale. Art Property, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Art City (foto) din nordul Capitalei,...

citește mai departe
Colliers: 2021, „un an care a făcut cât doi” pe piața terenurilor – cea mai mare valoare a tranzacțiilor din 2007 încoace. Previziunile pentru 2022

Retailerii și dezvoltatorii rezidențiali au fost cei mai activi, vădind un interes crescut pentru dezvoltări imobiliare pe acest segment de piață. Piața tranzacțiilor cu terenuri destinate exclusiv proiectelor rezidențiale...

citește mai departe
Euro Vial achiziționează un teren de 2.500 de metri pătrați în Mamaia Nord, pentru extinderea facilităților complexului Sea ON

Tranzacția s-a cifrat la peste 1,5 milioane de euro și a fost încheiată la sfârșitul anului trecut, în condițiile în care proiectul în sine a fost livrat în vara...

citește mai departe
Ce investiții facem în 2022? (P)

Pentru a face o investiție imobiliară de succes, există câteva aspecte de care trebuie să țină cont un potențial cumpărător – dincolo de preferințele personale. În 2022, imobiliarele rămân,...

citește mai departe