Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
12 aug. 2013

Mi-am gasit casa la care visam, dar oferta mea a fost respinsa. Ce pot sa fac?

scris de Blitz Imobiliare

Energie, timp, vizionari multiple, runde de negocieri, nervi intinsi la maxim, toate acestea au fost in zadar pentru ca azi casa visurilor tale este mai departe decat era cu o luna in urma.

Oricat a fost de atractiva, oferta ta a fost respinsa si simti ca ai cazut de pe cel mai inalt munte pe care ai indraznit vreodata sa te urci. Ce poti sa mai faci acum?

Avem trei sfaturi pentru tine:

1. Cel mai bun lucru este sa mergi mai departe, dar sa-l rogi pe agentul tau imobiliar sa tina legatura cu proprietarul locuintei de care ai fost atat de aproape. Se poate razgandi intr-un timp mai scurt decat iti imaginezi tu, iar “cosmarul” tau poate redeveni acel vis din care nu mai vroiai sa te trezesti.

2. Inchide ochii si viseaza din nou. Nimeni nu te poate opri sa faci acest lucru. Ia-ti o scurta vacanta, incarca-ti bateriile si porneste in cautarea unei alte locuinte. In viata o luam de atatea ori de la capat incat aceasta “problema imobiliara” pare o nimica toata.

3. Poti incerca sa suplimentezi oferta initiala, daca ai reusit sa gasesti o sursa suplimentara de bani. Dar nu-ti garantam ca aceasta noua oferta va fi acceptata. Merita sa incerci, insa nu uita faptul ca vei avea si cheltuieli post-cumparare, cum ar fi cele de amenajare si de utilare a locuintei.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Case de vanzare in Cluj-Napoca

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Ce cheltuieli genereaza locuinta: o comparatie Romania versus alte tari din Europa

Potrivit Eurostat, in 2010, in Romania, ponderea cheltuielilor generate de locuinta in venitul disponibil al unei gospodarii a fost de 24,9%, procent cu care ne situam pe locul 7...

citește mai departe