Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
9 mai 2012

NEGOCIIND PENTRU VIAŢĂ ŞI BUSINESS (P)

scris de Adriana Lefter in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Mastermind Communications organizează cel de-al doilea seminar internaţional din seria CUM SĂ FII CONVINGĂTOR ÎN BUSINESS, intitulat ”NEGOCIIND PENTRU VIAŢĂ ŞI BUSINESS”, pe 16 mai 2012, la Hotel Crowne Plaza, Bucureşti, avându-i ca invitaţi pe foştii agenţi FBI Gary Noesner (foto 1) şi Joe Navarro (foto 2).

Reprezentând o premieră în România, seminarul va aborda două dintre cele mai importante aspecte ale negocierii în business: tehnicile verbale şi arta non-verbală a persuasiunii. Cei doi specialişti, care s-au retras după ce au acumulat o experienţă de peste 25 de ani în cadrul Biroului Federal de Investigaţii al Statelor Unite, vor împărtăşi publicului român din tehnicile folosite în cadrul negocierilor şi investigaţiilor conduse de agenţii speciali ai FBI în cele mai complicate şi periculoase situaţii, ce implică luarea de ostatici, combaterea terorismului şi contraspionajul.

Evenimentul – detaliat pe www.convingatori-in-business.ro – va reprezenta cea mai importanta oportunitate de invatare directa a tehnicilor de negociere si a modalitatilor de a citi limbajul trupului si intentiile partenerilor de discutie, intr-o maniera interactiva si antrenanta.

 

Oferta exclusiva pentru vizitatorii imobiliare.ro

Daca mentionezi la cumpararea biletelor „imobiliare.ro” ca sursa de informare,

primesti o reducere de 20%.

Oferta valabila pana vineri, 11 mai.

Reducerea se aplica sumelor afisate in site-ul oficial.

 

 

Gary Noesner a activat in FBI timp de 23 de ani, ca negociator pentru situatiile de luare de ostatici, petrecandu-si ultimii 10 ani in calitate de Negociator Sef al Biroului Federal. S-a pensionat avand functia de Sef al Departamentului de Negociere a Crizelor si Grupul de Interventii în Situatii Critice, fiind prima persoana care a detinut aceasta functie. A fost implicat foarte mult in numeroase situatii de luare de ostatici, baricadare si sinucideri, s-a ocupat de revolte ale prizonierilor, confruntari cu militiile de extrema dreapta, asedii asupra unor grupuri de extremisti religiosi, ocupari teroriste ale ambasadelor, deturnari de avioane si peste 120 de rapiri din strainatate care implicau cetateni americani.

Joe Navarro şi-a petrecut 25 de ani în cadrul FBI, lucrând ca agent şi ca supervizor în domeniile combaterii spionajului şi terorismului. Prin munca sa a putut studia, rafina şi aplica ştiinţa comunicării non-verbale. Aportul lui în domeniu şi succesul său în prinderea spionilor l-au îndemnat pe Joe să înceapă să facă training cu agenţi FBI şi comunitatea spionajului.
Azi Joe este recunoscut ca fiind una dintre principalele autorităţi ale comunicării non-verbale şi foloseşte experienţa sa de la FBI ca să garanteze că seminariile sale nu sunt doar fascinante, dar şi unice. Joe scrie articole şi cărţi de peste 10 ani. De asemenea, scrie în mod regulat rubrici lunare pentru o varietate de publicaţii. Cărţile lui includ următoarele titluri: “Tehnici Avansate de Intervievare”, în colaborare cu John Schafer şi folosită în prezent de divizia de contraterorism a FBI-ului; “Vânând Terorişti: O privire asupra psihopatologiei terorii”; şi, cel mai recent titlu, “Secretele comunicării non-verbale”, scrisă tot cu Marvin Karlins.

Pentru detalii si inscrieri:
Cristina Mehedinţeanu – Coordonator PR si Marketing
Mastermind Communications SRL
GSM. 0725-911112
Tel/Fax. 021-4230702
Email. cmehedinteanu@mastermindcom.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Oportunitate de investiție în Snagov: peste 100 de hectare de luciu de apă, plus teren adiacent, cu trei restaurante FOTO (P)

Te gândești să deschizi un business „în mijlocul naturii”, dedicat mai ales locuitorilor Capitalei? În județul Ilfov, zona Snagov, poți găsi o proprietate cu adevărat specială. Aflată în portofoliul...

citește mai departe
Maurer Imobiliare: „Continuăm să lucrăm asiduu la proiectul nostru de peste 300 de unități din centrul orașului Cluj-Napoca” (P)

Apartamentele din cadrul ansamblului Maurer Panoramic vor beneficia, printre altele, de sistem smart home și încălzire prin pardoseală. Te afli în căutarea unui apartament nou, construit cu simțul răspunderii,...

citește mai departe
Stonehill Towers, Târgu Mureș: au început lucrările la primul bloc, de 128 de apartamente (P)

Cea dintâi fază de construcție a complexului rezidențial târg-mureșean urmează a fi predată în primăvara anului 2022. Ansamblul Stonehill Towers, din Târgu Mureș, este amplasat într-o zonă aflată în...

citește mai departe
Firidei Residence: apartamente finalizate, în zona Nicolae Grigorescu, la două minute de metrou (P)

Te afli în căutarea unei locuințe noi, deja finalizate, într-unul dintre cartierele tradiționale ale Capitalei? Firidei Residence respectă aceste cerințe și îți oferă, în plus, acces facil la mijloacele...

citește mai departe
L.A. Residence: vile cu patru camere și teren propriu, în nordul Capitalei, localitatea Tunari (P)

Ți-ai dori să te muți la casă, într-o zonă liniștită și aerisită, dar să beneficiezi, totuși, de acces facil către oportunitățile oferite, în mod obișnuit, de traiul în Capitală?...

citește mai departe