Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
12 nov. 2009

Negoita a pierdut 2 milioane de euro, din cauza unei emisiuni OTV

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

16 apartamente in valoare de 2 milioane de euro, acordate in ultimele 2 luni participantilor show-ului 100% Adevarat, difuzat pe OTV, nu au fost achitate. „Castigatorii locuintelor, situate in complexul Confort City, risca sa fie dati afara”, a declarat Ionut Negoita, proprietarul complexului rezidential Confort City.

Castigatorii OTV, dati afara din apartamentele primite ca premiu

In cadrul 100% Adevarat, show difuzat in fiecare duminica la postul de televiziune al lui Dan Diaconescu, OTV, s-au oferit 3 apartamente per emisiune in ultimele 2 luni.

Din 33 de apartamente situate in complexul Confort City, acordate in concurs, 16 sunt neachitate catre Domus Stil, detinut de fratii Negoita.

Negoita ameninta ca va evacua castigatorii, deja mutati in aceste apartamente, daca S.C Videoprod Industries S.R.L, firma organizatoare a concursului, nu isi respecta si ultimele termene de plata.

Potrivit directorului Domus Stil, Ancuta Ionescu, aceasta firma are de platit fratilor Negoita 2 milioane de euro, suma ce reprezinta cele 16 apartamente neplatite, prejudiciile morale aduse firmei Domus Stil si penalitatile pentru intarzierea platii.

Raspunsul firmei pagubase: „ cand o sa avem banii o sa va platim”

„Mi-au raspuns ca nu au bani, cand vor avea, or sa plateasca. Nu se stie daca mai au intentia de a cumpara in continuare, mai intai trebuie sa le plateasca pe cele actuale”, a explicat Ionut Negoita, pentru Bloombiz, raspunsul primit de la S.C Videoprod Industries S.R.L.

Omul de afaceri a adaugat ca ar fi trebuit sa primeasca banii la sfarsitul lui octombrie si ca a acordat deja, firmei datornice, o saptamana de amanare.

Dan Diaconescu si OTV sunt raspunzatori moral

„Exista o obligatie morala a televiziunii OTV asupra acestei situatii create”, a conchis Ancuta Ionescu, directorul Domus Stil.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe