Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
6 aug. 2009

Oferta de criza: casa si masina pentru 39.000 de euro

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Agentiile imobiliare romanesti imprumuta modelul pachetelor de criza aparute pe piata mondiala si isi premiaza clientii cu cate o masina, pentru fiecare apartament cumparat. 

Un dezvoltator imobiliar roman incearca sa ia fata concurentei, oferindu-le clientilor cate un Chevrolet Spark, cadou, pentru orice locuinta cumparata, fie ca e vorba de o garsoniera sau de un apartament cu trei camere.

Pentru achizitionarea unei garsoniere de 39.000 de euro, de exemplu, agentia ofera gratuit un Spark, ce costa intre 5.849 euro si 9.720 euro.

Oferta este valabila si pentru un apartament cu doua camere, care are pretul de 49.000 euro plus TVA 5%, precum si pentru un apartament cu trei camere, care este disponibil in doua variante, una de 74.000 euro si una de 79.000 euro, ambele incluzand un Chevrolet Spark si fiind disponibile cu un TVA de 5%.

Piata urmareste trendul mondial

Desi promotia agentiei imobiliare poate parea inedita in Romania, pachetele casa plus masina au devenit foarte obisnuite in Occident, in ultima perioada, pe fondul crizei economice care a taiat vanzarile de apartamente si masini in intreaga lume.

In Statele Unite, agentiile imobiliare le ofera clientilor automobile de lux, pentru cumpararea proprietatilor scumpe, de cateva milioane de dolari.

O alta oferta similara a aparut in Marea Britanie, unde pentru un iaht de un milion de euro, cumparatorul primeste gratuit un Bentley Continental GT Coupe, in valoare de cel putin 200.000 de euro.

Piata autohtona pastreaza totusi proportiile, cu ofertele de tipul garsoniera-Spark, insa demonstreaza in acelasi timp ca stie sa se adapteze la noile cerinte ale consumatorului de criza.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe