Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
19 dec. 2009

Oferte pentru o casa noua: masini si discounturi de grup

scris de Bloombiz in categoria Ştiri imobiliare

Cine si cum a vandut locuinte in noile complexuri rezidentiale in acest an de criza? Dezvoltatorii care au reusit sa vanda ceva locuinte pot fi numarati pe degete. De exemplu, clientii Be Igloo au achizitionat locuinte cu avans pornind de la 10%, cu rate pe mai multi ani, apeland sau nu la programul „Prima Casa”.

In cadrul ansamblului Lotus Cismigiu, clientii au fost atrasi de locatie, facilitati, precum si discounturile oferite in aceasta perioada.

„Nu cred ca oamenii au fost decisiv influentati de masina cadou oferita, dar a fost modalitatea noastra de a ne selecta clientii”, a declarat Avi Postelnik, presedinte Smart Holding.

In cazul proiectului Green City, oferta s-a adresat rudelor, prietenilor sau colegilor de serviciu care isi cumpara case in aceeasi zi, fiecare beneficiind de un discount de 1.000-1.500 de euro.

„Nu doar discountul a fost cel care i-a motivat pe locatari sa cumpere impreuna, ci si dorinta de a-si crea propria comunitate in Green City, de a avea aproape prietenii si rudele. Am facut, in acest fel, aproximativ 30% dintre tranzactii si clientii au fost incantati de aceasta idee”, a declarat Carmen Petcu, director de marketing Green City.

„Multi cunoscuti au o retinere in a cumpara case in afara Bucurestiului pentru ca se tem ca nu ar mai ajunge suficient de usor si suficient de des in oras, la o intalnire cu prietenii. Eu am rezolvat aceasta problema aducandu-mi prietenii aici”, spune Lucian Ignat, care impreuna cu trei prieteni a cumparat un modul de patru unitati locative in Green City.

La produsul Avantaj Grup de la Green City au apelat si familiile care au dorit sa locuiasca in apropierea copiilor lor. „De fapt, noi nu ne cautam casa, dar copiii nostri cautau, au descoperit acest ansamblu, care ne-a placut din primul moment si am decis sa ne mutam langa ei.

Pentru noi, marele avantaj va fi relatia cu nepotii, pentru ca vom fi aproape de ei si vom putea sa le oferim sprijinul nostru, si cred ca la batranete reciproca va fi valabila, iar ei vor deveni la randul lor un sprijin pentru noi”, a spus Mariana Feodot, care a achizitionat o casa Neva Standard.

Articol preluat de pe bloombiz.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe