Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
7 iun. 2010

Oraselul Lenes si fotbalistii echipei Unirea Urziceni vin sambata, 12 iunie, in Green City (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale

Castiga echipament sportiv la tombola Joma! Extragerea va fi facuta de MM Stoica

In Green City, sambata, 12 iunie, de la ora 12.00 va fi mare show: Oraselul Lenes. Pe terasa restaurantului Felice din complexul rezidential Green City, am aranjat pentru copiii dumneavoastra o intalnire de exceptie cu personajele lor preferate: Sportacus si Stefania.

Spectacolul este oferit GRATUIT de Gazeta Sporturilor si Green City. „Fii activ cu Sportacus!” este singurul spectacol licentiat Oraselul Lenes din Romania.

Si… mai mult decat atat! Vino sambata, 12 iunie, in Green City si poti CASTIGA unul dintre premiile oferite de Joma si Radio Bucuresti. MM Stoica si fotbalisti ai echipei Unirea Urziceni vor face extragerea premiilor ce vor fi oferite in cadrul Tombolei Joma – Radio Bucuresti. Tot ce trebuie sa faci este sa vii in Green City, pe terasa restaurantului FELICE, si sa introduci in urna cartea ta de vizita.

Poti castiga:
Marele Premiu – geanta de voiaj Joma, trening Joma, tricou profesional Joma, o pereche de pantofi sport Joma.

Premiul I – o minge profesionala Joma si un tricou profesional Joma
Premiul II – vor fi acordate doua premii II, fiecare constand in cate o minge profesionala marca Joma
Premiul III – vor fi acordate 20 de premii III, fiecare constand in cate un audiobook cu cele mai frumoase povesti ale copilariei (Craiasa Zapezii, Scufita Rosie, Printul fermecat, etc).

In plus, poti primi autografe de la MM Stoica si fotbalistii tai preferati de la Unirea Urziceni!
Tot sambata, Federatia Romana de Kempo va sustine o reprezentatie a lotului de juniori.
PROGRAM:
11.30 – Reprezentatie KEMPO sustinuta de Federatia Romana de Kempo
12.00 – Oraselul Lenes – spectacol GRATUIT oferit de Gazeta Sporturilor si Green City
12.45 – Marea Tombola Joma – Radio Bucuresti
13.14 – Reprezentatie KEMPO sustinuta de Federatia Romana de Kempo

In Green City poti petrece o zi agreabila in natura. Este locul ideal pentru plimbari cu bicicleta, curse cu rolele sau skateboard-ul. Copiii se pot bucura din plin de locul de joaca si intreaga familie poate savura un pranz delicios pregatit de cei mai buni bucatari ai restaurantului Felice. Situat in mijlocul unei suprafete verzi de dimensiunile parcului Cismigiu, Green City se dezvolta in cadrul unui fost domeniu regal a carui suprafata verde este de dimensiunile parcului Cismigiu.

LOCATIE: Green City este situat pe Sos. Bucuresti-Giurgiu, nr. 264, Localitatea 1 Decembrie (la 9 km de Bucuresti, iesirea dinspre Jilava)

MIJLOACE DE TRANSPORT:
– microbuzul 572 – de la statia de metrou Eroii Revolutiei
– microbuzele CDY – de la statia CFR Progresul
– autobuz 471 – de la statia CFR Progresul.

Green City este ansamblul rezidential din zona metropolitana de sud a Bucurestiului care ofera cele mai multe facilitati. Aici exista DEJA: Supermarket Red Market (marca de discount a lantului Mega Image) – functional din 11 dec 2009 chiar in incinta ansambului, gradinita de stat ( functionala din 15 aprilie 2010), cabinet medical (functional din 22 februarie), restaurant – functional din anul 2008, loc de joaca pentru copii, parcari. Green City a finalizat deja constructia, salii de fitness, farmaciei, aprozarului, salonului de frumusete, centrului de inchirieri casete, centrului de ziare, a caror inaugurare va avea loc in anul 2010. Pana la finalul anului 2010, in Green City se vor dezvolta terenuri de sport, piscina, hotel, lac, noi locuri de joaca, parcuri si locuri de parcare.

Green City este situat la 10 minute de Carrefour, Selgros, Arena Mall si Dedeman, la 15 minute de City Mall si Sun Plazza si la 30 de minute de Piata Unirii.

Ansamblul rezidential se construieste in cadrul unui fost domeniu regal si se intinde pe o suprafata de 100 de hectare, dintre care suprafata verde si parcurile reprezinta 24 de hectare. Green City se va dezvolta in mai multe etape: prima dintre acestea implica 356 de case finalizate si vandute in proportie de peste 50%, iar cea de a doua faza de dezvoltare cuprinde 150 de case aflate in constructie.

Mai multe informatii despre Green City: 0731.310.310 sau www.mygreencity.ro.

(P)

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe