Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
9 mai 2018

(P) AFI City – Povestea ta începe ACASĂ

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Ansamblul rezidențial AFI City se află în faza de pre-certificare pentru obținerea calificativului „Green Home”.

Adesea se spune că, pentru a deveni realitate, visurile tale trebuie să fie crescute, să se simtă în siguranță, să se simtă „acasă”. Fie că ești celibatar sau formezi un cuplu, fie că ești căsătorit sau dorești să investești într-o proprietate imobiliară, AFI City (foto) oferă la momentul actual cea mai bună ofertă de achiziție pentru apartamente de pe piață.

ansamblu rezidential AFI City

Te invităm să descoperi și să alegi unul dintre apartamentele AFI City, create pentru a vă oferi un spațiu maxim funcțional – studio dublu, două camere sau unul dintre apartamentele din categoria celor cu trei camere. Oricare dintre acestea poate deveni, fără îndoială, CASA ideală pentru tine.

Localizat în una dintre cele mai în tendințe zone ale Bucureștiului, de-a lungul Bulevardului Bucureștii Noi, în Sectorul 1 și vizavi de stația de metrou Laminorului, AFI City este primul proiect rezidențial al AFI Europe România care urmează să fie dezvoltat într-una dintre cele mai verzi zone din Capitală.

AFI Europe Romania a primit autorizația de construcție pentru AFI City, iar lucrările sunt programate să demareze în luna mai 2018. În ceea ce privește dezvoltarea proiectelor din segmentul rezidențial, AFI City ridică nivelul standardelor de calitate, angajându-se în dezvoltarea unui proiect sustenabil, ca urmare firească a fazei de pre-certificare „Green Home” oferită de Romanian Green Building Association. Vor fi folosite doar materiale și finisaje de calitate, iar accentul va fi pus pe facilități moderne, compatibile cu stilul tău de viață.

ansamblu rezidential AFI City

Procesul de certificare pentru casele „verzi” însumează o serie de elemente definitorii ale noțiunii de sustenabilitate: leadership orientat către mediu, performanță continuă, teren şi amplasament sustenabil, eficiența consumului de apă, materiale şi resurse, sănătatea și bunăstarea ocupanților, inovația, precum și performanța energetică. Accesarea fazei de pre-certificare „Green Homes” oferă cumpărătorilor interesați de achiziția unui apartament în AFI City posibilitatea de a se înrola în programul „Ipoteca Verde”, program ce acordă o serie de beneficii financiare viitorilor proprietari de locuinţe prin intermediul anumitor bănci precum Alpha Bank România și Raiffeisen.

Pre-certificarea Green Home propulsează AFI City către titulatura de CEL MAI INTERESANT „DEAL” din Sectorul 1 al Capitalei, zona Bucureștii Noi, nu doar datorită valoarii sale de apreciere care va crește de-a lungul anilor, dar și grație beneficiilor tangibile înregistrate prin economiile generate de izolarea îmbunătățită, consumul redus de apă, reducerea consumului total de energie, încălzirea eficientă, condiții mai bune ale mediului interior sau ventilație naturală. Împreună, toate generează un mediu de viață semnificativ mai sănătos și, per ansamblu, îmbunătățesc experiența de viață pentru întreaga familie.

ansamblu rezidential AFI City

Conceput și proiectat în beneficiul viitorilor săi rezidenți, AFI City promovează ideea de a conviețui într-o comunitate privată, concentrându-se pe spații verzi generoase în interiorul complexului și locuri de joacă moderne. AFI City este un loc cu energie urbană, dar în același timp ferit de agitația orașului. În plus, imediata vecinătate cu parcul Bazilescu și lacurile Străulești și Grivița, accesul facil la toate punctele de interes care contribuie la buna desfășurare a vieții cotidiene (grădinițe, școli, magazine și supermarketuri, bănci, farmacii, etc.), accesul la metrou și la transportul public de suprafață, cât și facilitățile sportive din interiorul complexului, aduc o plus-valoare proiectului, sporind motivele pentru care trebuie să alegi AFI City.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
A fost finalizată cea mai mare achiziție de birouri. E un record absolut pentru piața din România!

Tranzacția a avut ca obiect mai multe active imobiliare de tip office și reprezintă aproximativ o treime din valoarea pieței de investiții imobiliare estimată pentru anul acesta. AFI Europe,...

citește mai departe