Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
21 mai 2012

Parerea Specialistului: Mansardele Clujului sau cum sa traiesti mai aproape de nori!

scris de Leonard M.

Cand spunem “mansarda” majoritatea ne invaluim de o stare de libertate, amintindu-ne de muzica mansardelor pariziene, de atelierele de creatie, de muze si artisti.

Mansardele insa, dincolo de motivatia emotionala, au pentru cumparatori o motivatie pur economica. Suprafete generoase, spatii deschise care pot fi compartimentate la cerere, preturi cu mult sub pretul apartamentelor de la etajele inferioare, iata doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa alegeti sa locuiti intr-un apartament la mansarda. Si sa nu uitam de liniste, de panorama, de stilul de viata printre nori.

Pornind de la aceste aspecte, am initiat un mini-interviu cu Mircea Nicula, consilier imobiliar in cadrul Departamentului de Vanzari Apartamente al companiei Blitz Imobiliare.

Povesteste-ne te rog despre locuintele la mansarda din portofoliul tau. Care sunt atuurile acestor oferte?

Unul dintre avantajele evidente este faptul ca, in cazul acestor oferte, ne aflam la o distanta de numai 3 km de centrul orasului. Este incredibil cum, la 10 minute de Piata Unirii, poti sa locuiesti in mijlocul naturii la un pret care sfideaza piata imobiliara.

Suna foarte interesant! Despre ce preturi vorbim? Pentru ca pretul este intotdeauna pe prima pozitie a listei unui cumparator.

Pretul este, cu siguranta cel mai bun de pe piata. Daca e sa fac o paralela cu Florestiul, preturile sunt sensibil egale! In plus, exista variante de plata cash, credit ipotecar sau cu plata esalonata timp de 1 an!

Ce poti sa ne spui despre finisaje?

In primul rand vreau sa subliniez faptul ca la izolatie s-a folosit spuma poliuretanica, net superioara din punct de vedere calitativ, care scade costurile de intretinere cu aproximativ 20-30%. In al doilea rand, blocurile sunt construite pe stalpi si grinzi de rezistenta ceea ce ofera posibilitatea modificarilor interioare de orice fel. Si nu in ultimul rand, finisajele interioare se pot realiza dupa preferintele clientilor la un pret foarte bun, de 50-80 euro/mp.

Cui recomanzi aceste apartamente la mansarda?

Oricine poate locui la mansarda. Fie ca e vorba de o familie numeroasa sau de o un cuplu care-si doreste un spatiu generos unde, pe langa locuinta pot sa desfasoare si activitati de birou, fie de un investitor pentru ca preturile sunt foarte bune, recomand aceste oferte tuturor.

Mai multe detalii despre ofertele analizate, avand id-urile: X3SH1029G, X3SH1025R, X3SH101UQ, gasiti pe site-ul companiei Blitz Imobiliare: www.blitz-imobiliare.ro.

Propunere design:

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Vilă de lux în cartierul Făget, Cluj-Napoca. Se vinde complet mobilată și utilată, are trei terase și loc de piscină – FOTO (P)

Locuința este situată într-o zonă liniștită, dezvoltată în apropierea pădurii din sudul orașului și formată în mod preponderent din case și vile. Visezi să locuiești la curte, într-unul dintre...

citește mai departe
Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai a cumpărat hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca

Tranzacția a fost facilitată de reprezentantele a două birouri diferite din cadrul rețelei RE/MAX România. RE/MAX România a anunțat vânzarea hotelului Opera Plaza din Cluj-Napoca, către Facultatea de Drept...

citește mai departe
Prețurile apartamentelor în martie 2021. Dintre marile orașe, cele mai mari creșteri au avut loc în Cluj-Napoca și București

După ușoarele scăderi consemnate în primele două luni ale acestui an, prețurile locuințelor din România au revenit, la începutul primăverii, pe o traiectorie ascendentă. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie...

citește mai departe
Rhodium Residence: ansamblu de tip boutique într-o zonă liniștită, aerisită și cu spații verzi din Cluj-Napoca (P)

Îți dorești ca „acasă” să te poți relaxa deplin, dar și să poți ajunge rapid în mijlocul naturii? Acest ansamblu rezidențial îți împlinește ambele dorințe – și nu numai....

citește mai departe
Noiembrie 2020, o nouă lună de creșteri la prețurile apartamentelor. Ce s-a întâmplat în marile orașe

Variații pozitive au avut loc pe ambele segmente de piață, însă cele mai semnificative pe segmentul rezidențial nou. După un avans de 2,4% în octombrie, prețurile locuințelor au înregistrat...

citește mai departe