Parerea Specialistului: Zona poate vinde o locuinta!

scris de Leonard M.

Sunt mai multe elemente care vand o locuinta, unele de importanta majora, altele, reprezentand mici detalii care pot aduce plusuri subestimate anterior. Astfel, alaturi de pretul de vanzare, importante mai sunt zona, caracteristicile tehnice ale locuintei, posibilitatile de acces, etc.

Noi suntem de parere ca zona este mai importanta decat pretul de vanzare, pentru ca, de exemplu, o oferta pozitionata in una din zonele dezvoltate sau in dezvoltare ale orasului, pot transforma achizitionarea locuintei intr-o investitie.

Am vrut sa ne convingem de aceste aspecte si am initiat un mini-interviu cu Vlad Nan, colegul nostru din departamentul vanzari al companiei Blitz Imobiliare.

Salut Vlad! Hai sa discutam despre oferta cu ID-ul X3SH1028E din portofoliul tau! Ce are in plus aceasta oferta fata de altele?

Oferta, un apartament de 3 camere foarte frumos, este situata intr-o zona noua a Clujului, care se vrea a fi mai selecta avand in vedere apropierea fata de cele mai bune cartiere ale orasului, Andrei Muresanu si Gheorgheni. In zona s-au dezvoltat numeroase ansambluri imobiliare in ultimii ani, iar preturile usor mai ridicate in special datorita celor spuse mai sus, a facut o selectie naturala a proprietarilor, astfel incat vei avea vecini, achizitionand acest apartament, oameni de o inalta calitate si potenta financiara. Trecand la chestiuni tehnice, imobilul are acces privat, spatiu verde si spatiu de joaca proprii, iar o persoana este responsabila de administrarea si intretinerea acestuia.

Ce finisaje are apartamentul?

Apartamentele din imobil au fost achizitionate la stadiul de semifinisat, fiecare proprietar avand posibilitatea sa-si amenajeze locuinta dupa propriile preferinte. Apartamentul de fata este finisat si mobilat modern. De subliniat sunt suprafata generoasa a apartamentului si compartimentarea aerisita.

Ce poti sa-mi spui despre pret?

Pretul, putin peste 1000 de euro pe metru patrat, este foarte bun, daca ne raportam la zona. In acest caz zona stabileste pretul si tot zona vinde apartamentul!

Cui recomanzi acest apartament?

Apartamentul este recomandat tuturor categoriilor de varsta. Pozitionarea sa la parter si zona linistita il recomanda familiilor in varsta pentru ca accesul este facil. Pe de alta parte, suprafata generoasa il recomanda familiilor cu copii, acestia avand, asa cum am spus anterior, si un spatiu de joaca amenajat. De asemenea tinerii ar putea locui aici pentru ca este o zona noua, in crestere, care se potriveste perfect cu stilul lor de viata.
Sa nu uitam de investitori. Investind aici, calitatea locuintei le permite sa solicite si sa obtina o chirie foarte buna.

Pentru detalii suplimentare, analizati oferta cu ID-ul X3SH1028E din baza de date a companiei Blitz Imobiliare, disponibila la www.blitz-imobiliare.ro

Echipa Blitz Imobiliare

Galerie foto:

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Blitz Imobiliare infloreste in Floresti!

Locuitorii Florestiului meritau sa aiba agentia lor imobiliara iar noi, cei de la Blitz Imobiliare, am inteles acest lucru. La solicitarea clientilor nostri, din luna iunie, am deschis in...

citește mai departe
Ce apartamente prefera clujenii la final de an 2012?

Un studiu realizat de catre Blitz Imobiliare releva faptul ca apartamentele cu 2 camere isi pastreaza suprematia in topul preferintelor cumparatorilor din Cluj-Napoca. Pe o piata imobiliara aflata sub...

citește mai departe
“Oameni si oameni”- spot radio marca Blitz Imobiliare

Azi a demarat campania “Blitz Radio” in cadrul parteneriatului cu trei dintre cele mai importante statii locale: Kiss FM, Rock FM si Magic FM. Campania radio reprezinta o continuare...

citește mai departe
Pregateste-ti locuinta pentru vanzare in 10 pasi!

Este o perioada dificila pe piata imobiliara pentru vanzatori, un motiv in plus pentru ei, sa actioneze intelept daca doresc ca vanzarea sa se realizeze in cel mai scurt...

citește mai departe