Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 feb. 2009

Paturi supraetajate pentru copii

scris de casa-gradina.ro in categoria Home & Deco

Lipsa spaţiului este o problemă cu care se confruntă majoritatea locuitorilor de la bloc. Dacă şi camera copilului a devenit neîncăpătoare, atunci vă propunem ca soluţie paturile supraetajate.
Cameră copiilor este în general şi spaţiu de joacă, şi loc de studiu şi nu în ultimul rând locul pentru odihnă. Aşa multe activităţi cer în consecinţă şi un spaţiu pe măsură.
Paturile supraetajate rezolvă această problemă.
Producătorii de mobilă sunt şi ei conştienţi de acest lucru şi acţionează pe măsură. De aceea modele pe care le propunem, nu sunt nu mai practice şi variate, dar şi frumos decorate, vesele şi colorate, astfel încât copii dumneavoastră să se poată dezvoltă într-un mediu plăcut lor.
Dacă vă gândeaţi că patul nu ar încăpea într-un apartament de bloc, mai gândiţi-vă o data. Acestea au în general înălţime de 1,5 m şi încap în apartamentele obişnuite, în casele construite, dar nu în mansardele joase. Materialele folosite sunt în general lemnul, dar nu este exclus nici metalul. În magazinele din România există câteva sisteme de paturi supraetajate: unele au într-un singur corp şifonierul, biroul, patul altele, aflat sus. Toate acestea pot fi amplasate într-un singur colţ, rămânând astfel destul spaţiu liber pentru joacă.
De asemenea, puteţi găsi paturi supraetajate simple sau pentru două persoane.

Părerile cititorilor
8 păreri
 • mihaela daniciuc

  si eu as fi interesata de paturi suparetajate pentru copii. as dori sa postati poze cu modele de paturi si cam la ce preturi sunt. de asemenea as vrea si modele de sifoniere daca aveti sa postati, pretul acestora si in ploiesti de unde as putea achizitiona asa ceva.

 • coltea petruta

  sunt interesata de un pat supraetajat un pret imi puteti spune ? la ce greutate max rezista cel de sus?

 • camelia

  unde pot gasi paturi supraetajate in dambovita?

 • Laura Gorgan

  ma intereseaza pretul unui pat supraetajat.

 • imobiliare ploiesti

  Solutia perfecta pentru o familie cu 2 sau mai multi copii ramane patul supraetajat, castigi mult spatiu.

 • Catalin

  Ma intereseaza pretul unui pat supraetajat pt 2 copii, si pretul pt 2 corpuri de sifonier cu o usa (soldatei). Va multumesc!

 • Claudia Ciuta, imobiliare.ro

  @Claudiu

  imobiliare.ro este cel mai important suport de promovare online al proprietăţilor de vânzare sau date spre închiriere din Romania.

  imobiliare.ro a dezvoltat un parteneriat cu revista Casa şi grădina prin care urmărim să ajungă la dumneavoastră cele mai practice sfaturi legate de modul în care să vă amenajaţi locuinţa, astfel încât să îmbinaţi confortul şi bucuria de a petrece cât mai mult timp acasă.

 • Claudiu

  Ba, da la ce dati pe internet ca aveti paturi supraetajate si nu dati cateva poze sa vad ce fel de mobila faceti, nici macar un punct de contact

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe